Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PEVAČICA TVRDI DA JE ZATEKLA MANEKENA I MISICU „NA GOMILI“:

Zorica: Marko i Marijana imali seks u toaletu!

Autor: Sanja Arsić | 15.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Moglo bi se reći da ova sezona “Farme”, osim što je obeležena mnogobrojnim svađama, protiče i u znaku strasti, i to sa više parova!

Kako je Vukota ovu malu pocepao! Držala se dobro, dala mu posle tri dana

Kako je Vukota ovu malu pocepao! Držala se dobro, dala mu posle tri dana | Foto: Zoran Ilić

Naime, osim Jelene i Čupe, koji su više puta imali seksualne odnose, tokom žurke u petak Marko Vukotić i Marijana Leontijević su takođe završili “na gomili”, barem tako tvrdi Zorica Marković. Folkerka ih je uhvatila na delu i odmah ispričala farmerima, da bi ubrzo i sam maneken potvrdio da je bilo akcije sa balerinom!


- Kako je Vukota pocepao ovu malu! Ja krenula u kupatilo da zapalim cigaru, kad tamo zaključano, ja lupam na vrata, Marko naslonjen i ne otvara. Ja pitam ko je sa njim unutra, on kaže Marijana. Pitam šta radi unutra, a on mi kaže - šminka se. Čuj šminka se, a devojka bila našminkana.

Zavela Crnogorca:  Marijana Leontijević

Zavela Crnogorca: Marijana Leontijević

Ja lupam i kažem mu da me pusti unutra da zapalim, kad ja tamo, na njoj razmazana maskara, karmin, stavlja sve ponovo, užas. I smeška se. Ja ga pitam kad smo pili kafu što je onako razmazao devojku, a on slegao ramenima i kaže “Ćuti, propast” - ispričala je Zorica Džidži i Vanili, koji su sa njom sedeli u dvorištu. A onda su krenuli da se šale na njen račun rekavši da se dobro držala.

- Držala se dobro, dala mu posle tri dana. Samo, mi se gledamo i u Švedskoj - kroz osmeh je dodala Markovićeva, misleći na Markovu devojku Slađanu Lukić, sa kojom se maneken pre ulaska u rijaliti verio.

Samo dan pre žurke i dešavanja u kupatilu, maneken i balerina spavali su zajedno u krevetu, a u jednom momentu Vukota je okrenuo Leontijevićevoj leđa i rekao:
- Joj, ne smem da napravim neku glupost, ćuti.

U želji da čujemo da li će manekenova devojka da mu oprosti prevaru, pokušali smo da kontaktiramo s njom, ali ona se nije oglasila do zaključenja ovog broja. Da li će Crnogorac kao i Katarina Grujić i Sara Trajković rasturiti svoju vezu u spoljnom svetu i prepustiti se strastima u “Farmi” ili će se zaustaviti na ovome, ostaje da vidimo.

Priznao pevačici da je bio nevaljao: Marko Vukotić

Priznao pevačici da je bio nevaljao: Marko Vukotić | Foto: Nemanja Kostić

Marko se ženi kada izađe iz „Farme“!


Maneken je na ulasku u rijaliti na naše pitanje da li je zauzet rekao da nema devojku i da u “Farmi” možemo da očekujemo svašta. Posle par dana, Crnogorac se predomislio i priznao ukućanima da ima devojku, da se zabavljaju četiri godine i da planira da se ženi kada izađe. Da li će Marko posle svega što je uradio sa Marijanom i dalje pričati o devojci, saznaćemo.

Poslednji komentari
  • aleksandar Vreme: 15.10.2013 08:51h

    sve samo intelektualci :) cccc

  • Laza Vreme: 15.10.2013 09:06h

    Sta sve zavist i ljubomora mogu da naprave, sexsala bi se i ti zorice al nece te niko, vidis li kakva si nisi ni za vojsku,a ruku na srce nikad i nisi bila,

  • nedjo Vreme: 15.10.2013 17:07h

    mozda joj krivo sto nije ona bila na gomili?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP