Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

FARMERI SE SLOŽILI

Zorica Marković najviše izmišlja na "Farmi"!

Autor: SvetPlus | 10.12.2013 - 14:45:00h | Komentara: 0

Farmeri su, po nalogu Zadruge, glasali koji farmer najviše izmišlja na imanju, i ta nimalo laskava titula pripala je Zorici Marković. Edin Škorić i Jelena Jovanović solidarno su svoje glasove dali Zorici Marković, te kazali da su na svojoj koži osetili da ona naviše izmišlja od svih.

 Takođe, i Marijana je procenila da folkerka najviše izmišlja, kao i Ivan. Markovićevoj je svoj glas dao, sasvim očekivano, Vajs, koje je ranije najavio da će pevačicu i tužiti zbog laži. "Ona je izmislila da sam bio na lečenju od narkomanije, i zbog toga će je sačekati tužba kad izađemo", kazao je denser, a Zorica mu je uzvraćala rečima: "Daću ti otpusnu listu". Očekivani je i to što je svoj glas Zorici dala i njena bivša drugarica Jelena Golubović. "Slagala je da smo brat i ja bili na lečenju, da su muškarci gasili pikavce na meni... slagala je za Šekija i njegove unuke... slagala je da sam ogovarala Romanu", nije mogla da se zaustavi sa nabrajanjem rediteljka.

a

Zorica Marković

 Inače, Zoricu Marković jako je potreslo što su farmeri u tolikom broju nju izglasali za farmerku koja najviše izmišlja. - Drago mi je što sada znam kakvo mišljenje imate o meni... Kad vam se kaže istina u lice, to je za vas izmišljotina... svi ste vi sjajni, pošteni, i nikada ništa niste izmislili - ozlojeđeno je govorila folkerka, a potom dodala da za nju najviše izmišlja Jelena Golubović. "Ona je sama izmišljotina", rekla je folkerka, i dodala da je ovo poslednji put da govori o dotičnoj.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP