Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

FARMU ĆE PAMTITI PO RAZOČARENJIMA

Zorica Marković: Nisam htela da udarim Staniju, otkriću svašta o Ljubi!

Autor: Večernje Novosti | 17.05.2013 - 20:00:00h | Komentara: 6

Pevačica narodne muzike Zorica Marković ekskluzivno otkriva:"Era, Goca i Saška su me razočarali. Ljuba je dobijala informacije i sklopila pakt sa Ša."

Zorica Marković

Zorica Marković

Pevačica narodne muzike Zorica Marković ekskluzivno za Novosti otkriva da ne zna koji je razlog što je zadruga izbacila, jer su svi videli da nije imala nameru da bilo koga udari. Ona tvrdi da je Ljuba Pantović dobijala informacije iz spoljnog sveta, kao i da je sklopila pakt sa Ša da sve pevače izbaci iz kuće. Zorica kaže da nije mogla, a da se ne svađa, jer nije imuna na provokacije i psovke, ali da joj posle svega nije žao jer je ona takva i prirodno. Prilično raspoložena u razgovoru za Novosti Zorica je ponešto rekla i o Goci Božinovskoj, Eri Ojdaniću, odonosu sa Stanijom i učeću u rijalitiju.

Dobro sam, hvala na pitanju - rekla nam je Zorica. - Iako sam malo šokirana, ipak sam dobro. Nisam ljuta. Zadruga je odlučila da me izbaci. Ne razumem zbog čega, ali dobro. Zadovoljna sam učešćem, zašto ne bih.
Šta se dogodilo sa Stanijom, zbog čega ste fizički nasrnuli na nju?
- Ja nisam luda. Nisam takav lik da bi namerno nekoga udarila. Snimak je izašao i dobro ste videli da ja nisam imala nameru da je udarim, već da je polijem pivom. Ja imam pravo na to. Posle svih uvreda sa obe strane, ja sam htela samo da prospem pivo po njoj, ona me je udarila po ruci i konzerva je odletela na njenu glavu.
Ova "Farma" će ostati upamćena po Vašim svađama. Da li je to bila taktika, ili ne?
- Znate kako, ja sam ušla tamo, a da skoro nisam nikoga znala. Ako mi neko kaže da može da istrpi da ga neko vređa, a da ne odreaguje, onda laže. Ja sam takva, kakva sam. U realnom svetu se prema ljudima ponašam prema zasluzi. Era Ojdanić, Goca Božinovska, Miki Mećava i Saška Karan su me mnogo razočarali.
Zbog čega konflikt sa Gocom Božinovskom?
- Mnogo sam joj pomogla na početku karijere i ona je sama to pričala. Izgleda da je zaboravila šta sam sve učinila za nju. Videla sam da mi se smeje u lice, a onda sam čula da me ogovara iza leđa, a to ne podnosim.
Vaš odnos sa Ljubom Pantović je ostao nerazjašnjen. Izgledalo je kao da ste dobre prijateljice, a onda ste je postavili za slugu. Zbog čega ste to uradili?
- Ona mi je bila sledeća na tepetu. Prvih deset dana sam sedela u ćošku i sve ih skenirala. Ljuba nije htela da se zbliži ni sa kim ko nije poznat. O njenom tretmanu na "Farmi" ću tek pričati. Otkriću kada nije nosila bubicu i kako je dobijala informacije iz spoljnog sveta. Inače, ona je sklopila pakt sa Ša, koji je trebalo da dovede do toga da svi mi koji smo stariji i popularniji budemo izbačeni jedan po jedan. Što se tiče toga što sam je postavila za slugu, mislim da to nije bilo ništa strašno. Plan mi se ostvario - skinula je masku i pokazala ko je.
Po čemu ćete Vi pamtiti "Farmu"?
- Po razočarenjima. Mislila sam da dobro poznajem Eru, Gocu i Sašku Karan, ali su se svi okrenuli protiv mene i videla sam da mi nisu neki prijatelji. Mada, moji drugovi i drugarice su napolju.
Ko po Vašem mišljenju zaslužuje pobedu?
- Ako pravde bude, to će biti mali Aki.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 17.05.2013 20:13h

    zorice markovic svako dobro u zivotu vam zelim. zena ste na svom mestu,kamo srece da je vise takvih!

  • monika Vreme: 17.05.2013 22:12h

    hahaha kamo srece da je vise takvih el si gledao farmu ....onakve reci jos nismo culi

  • karlo surla Vreme: 17.05.2013 23:14h

    E ako je tebi Nedjo Zorica na svom mestu ni ti nisi bolji od nje !

  • ceca Vreme: 18.05.2013 08:00h

    Ovaj nedjo je , u stvari, zorica koja se krije pod tim imenom. nema osobe u srbiji koja bi ovakve reci napisala za nju.. Ja gore, labilnije, jadnije, nesretnije i poganije osobe u zivotu nisam videla. Zorice, seti se nastupa u providnoj crnoj haljini gde si izgledala bas onako kako si okarakterisala staniju-kao prostitutka. I u velikom bratu si bila dno, ali ovo je nesto sto srbija nece da zaboravi. Erupcija prostakluka. FUJ

  • MladenP Vreme: 18.05.2013 09:06h

    A ko je na toj farmi normalan i na svom mestu?????

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP