Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ZBUNJENA

Zorica Marković optužila Suzanu Perović da baca crnu magiju?!

Autor: Svet plus | 23.11.2013 - 14:00:00h | Komentara: 1

Zorica Marković primetila je da se na Farmi dešavaju "čudne stvari". Ukoliko je čudno to što se neko naprasno posvađa?! Uglavnom, ona smatra, da su to đavolska posla!

Zorica Marković i Jezda

Pevačica Zorica Marković zatvorila se u kupatilo sa Katarinom Grujić kako bi na miru mogle da razbistre najnovije informacije. Folkerka je Kaći kazala da izvesna farmerka baca vradžbine ili širi negativnu energiju, ili šta god već, a kako nam se čini, misli na Suzanu Perović.

Naime, zbog pomenute farmerke naprasno su se posvađali Edin i Jelena Jovanović, a i kada se "navrzla" na Katarinu, odmah se i ona kasnije zakačila sa Borisom. "Ima neku foru, neku negativnu energiju", rekla je Zorica, i nastavila: "Nešto tu smrdi... da li to postoji ili ne postoji... ali je fuj! Te daj mi tuniku, te daj mi majicu, ma marš bre!"
Katarina je Zoricu slušala i sa zaprepašćenjem i sa odobravanjem, te su se usaglasile da "zaista tu nešto smrdi", a i da se dotična ne odvaja od "one male", odnosno Marijane Leontijević.
S obzirom da je Zorica pre ovoga sedela sa Romanom i komentarisala istu stvar, dok su preko puta stola sedele Suzana i Marijana, te u pravcu njih dve očima pokazivala Romani usput se i prekrstivši, mogli bismo zaključiti da je Zorica na Suzanu mislila kada je rekla "ima tu nešto, i ne dajem joj više moje stvari".
Poslednji komentari
  • JA* Vreme: 24.11.2013 06:37h

    Ja bih pre ocekivala da zLorica to radi :-) .....Suzana je na nisanu zLorici jer je bila drugarica sa Lepim Micom . zLorica je vrlo pokvarena i zla zena !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP