Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PUKLO PRIJATELJSTVO

Zorica Marković poručila Jeleni Golubović: Hoćeš da te slomim!

Autor: Kurir | 04.12.2013 - 14:30:00h | Komentara: 4

Folkerka i rediteljka su se žestoko posvađale jer je Golubovićka slagala da je Markovićka za nju rekla da je ona niko da se produkcija bavi samo njom i njenim polipima u grlu.

Trpim te tri meseca, tri meseca lažeš, tri meseca sam ti prijatelj, vikala je Markovićka na rediteljku.-Nisam rekla ko si ti da svaki dan ideš na kontrole. Rekla sam da si bitna meni, da si bitna produkciji, ali da produkcija ima preča posla. Nemoj da lažeš i skloni taj prst od mene-  vikala je Zorica.

zorica markovic

Zorica Markovic

 - A kako drugačije da shvatim to što si rekla nego da sam niko-  branila se Jelena.

- Ti shvataj kako hoćeš, ja to nisam rekla. Nemoj da se praviš pametna. Hoću da ti budem prijatelj, sinoć te tešim. Sad ćemo da završimo razgovor za sva vremena. Skloni prst, skloni ga od mene -  vikala je Zorica, dok je Jelena htela da prestane sa razgovorom.

Jelena Golubović

Jelena Golubović

 - Hoćeš da te ja slomim. Trpim te tri meseca, tri meseca lažeš, tri meseca sam ti prijatelj-  pretila je Zorica, a svađa se završila jer je gazda Ekrem stigao sa pijace i pozvao muškarce da dođu i pomognu da unesu hranu.

Poslednji komentari
  • Glodar Vreme: 04.12.2013 15:13h

    Vau.... gde sam ziveo ovolike godine ne znajuci sta misle i rade Zorica i Jelena... progledao sam napokon! Sad su mi svi moji zivotni problemi nebitni kad sam prodisao punim plucima i usao u zivotne tokove muza, diva i zvezdi...

  • Bobo Vreme: 05.12.2013 01:10h

    Zlorica laze kad zine, a i Jelena nista nije bolja. Ove su tracare i nepodnose se, ali veste da se izvuku i operu trenutno obraz pred sobom. Ali narod cuje i vidi takav je projekat.

  • vunena Vreme: 05.12.2013 19:59h

    ova zlorica je pravo zlo-bilo bi dobro kad bi barem sebe volela - koliko vrede te pare pa i zivot zalozis - zena nije dobro ni sama sa sobom - blago receno jedno veliko zlo

  • ljiljana Vreme: 06.12.2013 10:40h

    zoricu treba da je sramota na nacin kako ljude ogovara i laze samo tako sramota za jednog tako dobrog pevaca pa se pitam sta joj to sve treba jelena je olicenje istine

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP