Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

UVREDA NA NACIONALNOJ OSNOVI

Zorica Marković poručila Jeleni Jovanović: Ona je klošarka Romkinja! (VIDEO)

Autor: Svet Plus | 28.11.2013 - 10:17:00h | Komentara: 9

Zorica Marković ušla je u kupatilo gde je već bila Romana, što je zabranjeno pravilima, a iznervirana Zorica je onda tražila cigaretu

Zorica je ušla u wc i rekla da je ne interesuje što krši pravila, jer zapravo hoće da ide kući. Kao i Sara Trajanović i Divna Karleuša, Zorica se pridržava taktike kršenja pravila radi odlaska u duel. Međutim, s obzirom da je Zorica već drugi put ove godine na Farmi, verovatno je izjava o odlasku došla u afektu.

Zorica Marković

Zorica Marković | Foto: RTV Pink

 Ipak, Zorica bi zaista mogla da se nađe u situaciji u kojoj uskoro kreće kući, jer je Jelenu Jovanović uvredila na nacionalnoj osnovi. Ona je pevačicu nazvala "klošarkom Romkinjom", dok je u kupatilu objašnjavala Romani zašto je nervorzna i palila cigaretu.

Podsećanja radi, Lepi Mića bio je diskvalifikovan iz rijalitija nakon što je Jeleni Golubović rekao da se j**e sa Turcima, a kako će produkcija reagovati na Zoricu Marković videćemo u narednom periodu.


Poslednji komentari
  • Mina Vreme: 28.11.2013 11:04h

    Sramota neka bude tu Zoricu na koliko je svadbi romskih pevala i sta novca im je uzela i tako ih pogrdno naziva. Izbacite je vise je ne zelimo slusati samo je bilo pitanje dana kada ce biti izbacena kao i njen prijatelj Mica. Isti su!!!

  • Marija Vreme: 28.11.2013 13:25h

    Ajde sada produkcijo,izreci kaznu Zorici! Ili ne smes?!?Ona je zasticena kao beli medved.Moze da radi sta hoce, da tracari, da svadja da se ponasa kao "velika institucija" pa cak i da upotrebi govor mrznje! Umesto da je majka toj deci ona se nadmece sa njima!Ali gori su od nje i tv Pink koji ima nacionalnu frekevnciju i svi nadlezni u ovoj drzavi koji dozvoljavaju ovakve emisije na nacionalnoj frekvenciji.Dno dna, blamaza svih nas pa i drzave!Ima li kraja ovome?!?

  • iva Vreme: 28.11.2013 13:31h

    da li uopste vredi davati komentare , kada pink i zadruga i svi ostali nadlezni cutke posmatraju ovu sramotu ....................... zena je nekulturna i zasticenja , zna da joj niko nista ne moze i zato i radi to sto radi ............................. ali sada je zaista prevrsila svaku meru .................. pravila bi za sve ucesnike trebala biti podjednaka . ili to ZA ZORICU NE VAZI .............................

  • saki Vreme: 28.11.2013 15:14h

    delimo ljude na lose i dobre a ne na dobre i Rome! nije mi drago sto u mom narodu ima ovakvih sto nam pink prikazuje. Pitam se sta je sve dozvoljeno!!! ALO PINK DOKLE?

  • ljilja Vreme: 28.11.2013 15:46h

    Marija svaka čast na komentaru. Ali zaista do sada nisam vidjela takvo zlo koje isijava iz Zlorice. Jadne njene snahe, jer je očito da mrzi ženski rod, pogotovo mlađi od sebe. Doduše od starijeg sina simnjam da je i vidjela ženu, jer ga je ostavila po rođenju. Napolje pod hitno, da ova dječica malo uživaju u pjesmi, igri i zezanciji.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP