Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

SUKOB

Zorica Marković razotkrila Mikija?: "Znamo da si unapred dobio honorarar!"

Autor: Puls | 09.10.2013 - 13:59:00h | Komentara: 5

Od kako se vratila na imanje Zorica Marković je odlučila da promeni taktiku. Udružila se sa Jelenom Golubović za koju tvrdi da je jedina žrtva na imanju, te da joj je zbog toga postala izuzetno simpatična i draga.

Miki Đuričić

Ne obazire se na ogovaranja: Miki Đuričić

Sukob koji se desio sinoć između nje i Mikija Đuričića na farmi rezultirao je iznošenjem novih informacija i dodatnog prljavog veša.

Miki je na pitanje jednog od farmera da li je istina da neće govoriti sa 80 odsto ukućana odgovorio:
- Ne sa 80, nego sa 87! Rešio sam da ne ulazim u rasprave, da ne slušam razna ogovaranja jednostavno to nije za mene. Ponašaću se kao i do sada ali ću se truditi da izbegavam sve spletke. Moj jedini motiv zbog koga sam ušao jeste novac, i želim da osvojim glavnu nagradu - rekao je Djuričić, na šta se nadovezala Zorica Marković:

Vređala Karleušu:  Zorica Marković

Sve je ona saznala: Zorica Marković

- Ma lažeš bre, sve lažeš. Ne bi se ti ponašao ovako kako se ponašaš a da nisi dobio novac unapred. Ma svi bre to znamo. Lepo si rekao da praviš budalu od sebe samo zbog novca i svima je jasno da si isti dobio - odbrusila je Markovićeva, a onda su krenule razne uvrede.

Poslednji komentari
  • carli Vreme: 09.10.2013 17:40h

    ludi neglasajte ne trosite svoj novac ako je ovo istina a stobih sumljao onda pinku ne gurajte novac u ruke posto je ovo vec vidjena namestaljka uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • jocaaa Vreme: 09.10.2013 18:28h

    a zorica ne pravi budalu od sebe i to u kojim godinama..baba je poludela nacisto, jeste se ona udruzila sa jelenom..ali nju tretira kao kuce kad joj ne smeta ona sve lepo sa njom a ona cveta..kad je iznervira ona joj samo kratko kaze da cuti i da je budalla i ona se zavuce u kucicu....

  • nedjo Vreme: 10.10.2013 02:31h

    miki je profesor sa osnovnom skolom

  • Bobo Vreme: 10.10.2013 05:11h

    Golubovicka svojim ispadima napravila zrtvu od sebe i to joj je dusevna hrana jer tablete su popijene. Zorica dno dna od zene, tezak manipulatot, koristeci Jelenu G. Ako su oci ogledalo duse samo pratite oci ove dve persone i bice vam sve jasno. Sta su ljudi formirani i matori u stanju sve da sebi dozvole zarad novca? Miki je bar prirodan u ponasanju, a nije prvi kome je honorar isplacen unapred, rukovodeci se nekim predhodnim iskustvom.

  • buba Vreme: 10.10.2013 11:34h

    Zorica nije vredna pomena! Svi koji pratite Farmu, da li ste sinoc u pregledu dana primetili Jelenu G, kako jedva cita pismo? Da li je drogirana? O cemu se tu radi?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP