Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PROZIVKE

Zorica Marković: Vesna je svaku noć dovodila drugog muškarca!

Autor: Pressonline | 02.10.2013 - 22:15:00h | Komentara: 4

Pevačica Zorica Marković, koja trenutno boravi u rijalitiju "Farma", žestoko je oplela po svojoj dugogodišnjoj prijateljici i koleginici Vesni Zmijanac, i u javnost iznela detalje iz njihovog zajedničkog života i druženja.

Domaćin zabave: Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac

Revoltirana i razočarana ponašanjem nekadašnje prijateljice i cimerke Vesne Zmijanac, Zorica Marković je odlučila da ispriča intimne detalje iz devojačkih dana provedenih sa Vesnom.
"Od prvog našeg stanovanja, jer smo zajedno živele u mom iznajmljenom stanu u Beogradu od 1974. do 1980. godine, doživela sam horor gledajući kako ona živi i šta radi. Ja sam tada imala vezu sa Kemalom iz Zvornika, a ono što sam gledala je nepristojno za svaku ženu, pa i za Vesnu. Kako ustanem, svako jutro drugi čovek mi se šeta po kući. Ja mislim onaj od juče, a ono drugi, mislim onaj od danas, a ono treći i tako redom", rekla je Zorica, i dodala da je ovo samo početak priče o Vesninoj burnoj prošlosti.
Pored problematičnog odnosa, Markovićeva kaže da ih je rastavilo i to što je Zmijančeva počela da se nabacuje njenom dečku Kemalu, pokušavajući da ga okrene protiv nje, dok je od previše alkohola neretko ugrožavla i svoju karijeru.
"Vesna, koliko je bila pijana, nije mogla da stoji na 'Grandovoj' sceni, a treba da otpeva 'Jorgovane'. Ličila je na žabu kreketušu. Deformisala se od alkohola. Niko joj nije želeo prići da peva da ne bi pala na bini. Jedina sam joj ja prišla bez obzira na sve uvrede, podmetanja ", rekla je Zorica i dodala: "Bila je ljubomorna na mene, moju karijeru. Nisam išla s nekim u krevet da bih nešto postigla i to mnogima, pa i Vesni, smeta jer nisam kao one. Sve sam ulagala u sebe i sve što sam stekla, stekla sam bez sponzora, bez bogatih momaka. Svaka cigla na mojoj kući je zalivena mojim znojem. U životu sam imala dva braka i dve duge veze i to je sve. Sačuvala sam porodicu i nikada nisam pripadala nijednom klanu. E to je njoj smetalo!".

Zorica Marković

Zorica Marković | Foto: M. Mitrović

Pevačica kaže i da je svojevremeno Zmijančevu zaposlila u svom restoranu "Lepeza", kako bi joj pomogla u besparici i da bi mogla da školuje ćerku Nikoliju u Grčkoj.

"Jedina sam koja joj je pružila ruku kad joj je bilo najteže. Mrtva pijana je došla na snimanje 'Grandove' emisije, a samo sam joj ja prišla. Ponudila sam joj da peva u mojoj 'Lepezi'. Ja sam je vratila iz mrtvih! Od tih para koje je zaradila školovala je ćerku u Grčkoj. A eto, pljunula me je", nastavlja ogorčena Zorica.
"Zahvaljujući meni ponovo je oživela na estradi, vratila se među žive. Ali to ona brzo zaboravlja. Postala je toliko zanimljiva pa su je zvali u Survajver. Tamo je zaradila puno novca i, čim se vratila, otišla je na potpunu operaciju lica. Neka je, i u tome sam je podržavala. Do zadnjeg momenta sam joj bila prijatelj, da bi mi ona na tako nizak način uzvraćala. Treba da je bude sramota da bilo šta, jednu jedinu ružnu reč o meni izgovori", zaključuje Zorica Marković.
Poslednji komentari
  • Marko Vreme: 03.10.2013 09:34h

    To je sve tačno, ima nas koji to znamo!

  • ZIKA Vreme: 03.10.2013 09:56h

    Pa nije ni cudo bila je lepotica z a razliku od ove koja pokusava da sebe prikaze kao postenu zivela je sa ludima koji su mogli sinovi da joj budu.Ko o cemu baba o postenju.

  • Igor Vreme: 03.10.2013 12:00h

    Obe Dno Dna! takve nemaju ni srama ni stida Dzabe njihove popularnosti!!!

  • Branka Vreme: 31.05.2014 20:59h

    VESNA SE nije gurala po Farmi pa narod nije mogao da je vidi 24h , ali bila je u Survivor-U I TAMO SU SVI IMALI RECI HVALE ZA VESNU, a znamo kakva je bila ZRICA, na Farmi. Koju istinu navodno spominje, primitivna I pakosna zena.Dva oka u glavi bi posvadjala.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP