Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

OPET VREĐA

Zorica : Milan Tarot je glup i laže!

Autor: D.T. | 17.04.2013 - 15:02:00h | Komentara: 6

Nakon što je Zorica Marković proglasila za sluge Ljubu i Ša od zadruge je poslato pismo da se farmeri izjasne da li su šokirani gazdaricinim izborom. Većina farmera nije želela da javno daje svoj komentar, jedino je Milan Tarot imao primedbu na Zoricu, zbog čega je ona krenula sa vređanjem.

„Boli me uvo šta priča Neda Ukraden, koja diže nos već  30-40 godina“: Zorica Marković

Opet vređa: Zorica Marković | Foto: Zoran Ilić

- Kako si mogla da izbereš Ljubu za slugu, ona ti je ovde najbolja drugarica - rekao je prorok i nastavio:

- Ti si izabrala Ljubu i Ša za sluge jer su ti direktna konkurencija, to si uradila namerno. Umesto da je sačuvaš ti si je direktno gurnula da je eliminišeš, to je čista izdaja - zaključio je Tarot. Na tu njegovu konstataciju pevačica je odgovorila:
- Nemaš ti pojma šta sam ja htela da postignem, ti nisi vidovit i mnogo si glup - rekla je Markovićka.

milan tarot

Smatra da je Zorica izdala Ljubu i Ša: Milan Tarot

Čim je jutro svanulo Zorica je pozvala Ljubu u dvorište imanja kako bi Tarotove komentare na račun izbora sluga koliko toliko objasnila "preljubnici". - Ti vrlo dobro znaš kakvo ja mišljenje imam o tebi, a što se tiče onoga što je Tarot rekao sada ću ti nešto reći:
-Milan Tarot je lažov, gleda u karte i laže. Gleda u šolju i laže, njegovo mišljenje me ne interesuje - istakla je pevačica.
Poslednji komentari
  • Laza Vreme: 17.04.2013 15:43h

    Tarot je u pravu sto se sluga tice zelis da ih eliminises , zorice ti si najvece zlo koje hoda , ima li neko ko je tebi po volji ,svima si nasla mane sa svima si se posvadjala, dali si svesna sta te ceka kada izadjes sa farme, ,sto se tarota tice da je prevarant jeste ali Srbija nije imala boljeg da predstavi na farmi, ,

  • radmila Vreme: 17.04.2013 16:14h

    slazem se sa tarotom...iznenadila sam se za Zoricu nekad mi nije jasno sta zeli da postigne.Jako sam iznenadjena njenim postupcima i jako ogovara sve skoro a ovamo ih ljubi...slaba taktika

  • Mira Vreme: 25.04.2013 14:46h

    Ljudi moji ako su nam ovo Vip ličnosti ,koje nezatvaraju usta od ogovaranja ,svađanja ,psovanja i ispijanja alkohola i oni koji se poistovećuju sa njima onda smo mi kao društvo i narod totakli dno dna .

  • Žarko Vreme: 06.05.2013 12:23h

    Na današnji dan kada slavimo Hristovo Vaskrsenje,treba govoriti sve lepo o ljudima ali ne mogu da se uzdržim a da ne kažem za Zoricu Marković;da mi plaćaju svaki dan po 1000 euvra,ne bih mogao da budem pored nje a kamoli da živim sa takvom alapačom.Da je mene pljunula kao DULETA,nikada više nikoga u životu nebi pljunula pa da joj je otac sami bog.Najmizernije šta je mogla to da uradi jeste da pljune čoveka u lice i to bez ikakvog nekog velikog razloga.Svi su G....a i lažovi,samo je ona pametna!!!Užas od Žene!!!

  • nedjo Vreme: 06.05.2013 12:47h

    zorica najbolja

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP