Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

SAMOUVERENA BALERINA

ZORICA ODALA MARIJANU: Rekla mi je da zna da se sviđa Edinu!

Autor: Kurir | 02.12.2013 - 23:59:00h | Komentara: 1

Simonida, Zorica i Romana vodile su prave "ženske priče"... odnosno ogovarale druge farmerke! Na dnevnom redu bile su Marijana i Jelena Golubović.

aRomana, Simonida i Zorica okupile su se kako bi razmenile koju reč o drugim farmerkama. Najpre su se dohvatile Jelene Golubović, te su konstatovale da je rediteljka ljubomorna kad god nije u centru pažnje. Onda su zaključile da je i posesivna, pa je tako navodno poludela kada je videla da Zorica sedi sa Suzanom, sa kojom je ona u lošim donosima.

Ova trojka je došla do zaključka da se Jeleni dopada Marko Vukotić! Samo, nije najjasnije da li su mislile na Jelenu Jovanović ili Golubović?!
"Ona je zaljubljena u Marka... Jelena", kazala je Zorica, a Romana se složila, pa su zajedno konstatovale da zbog toga u poslednje vreme hoće da se približi Marijani. "A ona, Marijana, mi je došla u wc, prevrnula okicama i rekla - Znam ja da se dopadam Edinu", završnu reč dala je Zorica Marković.
Potom su prešle na Marijanu. Simonida je rekla da je nervira to što joj manekenka dođe da je pita za mišljenje, pa onda nastavi da priča "svoju neku sasvim šesnaestu stvar".
"Marijana me koristi... kao, da ja kažem svoje mišljenje, a onda mi tu nešto tupi kao da je devica Marija... pa 25 puta ponavlja kako je ona nevina", požalila se Simonida.
Poslednji komentari
  • Zorica Vreme: 03.12.2013 11:28h

    Molim Vas izbacite Zoricu jer je jako losa zena. Kako moze da ogovara Marijanu kada je sama zvala navodno da joj da savete kako da radi. Suzana, Zorica i Simonida to su 3 alapace na farmi pod hitno ih treba izbaciti napolje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP