Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

BEZ BLAMA!

A ipak je megazvezda: Ona nema silikone, ni velike grudi, ali ih ponosno pokazuje! (FOTO + VIDEO)

Autor: A. O. | 06.07.2014 - 08:45:00h | Komentara: 2

Ova megapopularna mlada pevačica pliva u šoubiznis vodama praktično od kada se rodila, pa nije ni čudo što postavlja nove "standarde" na javnoj sceni... Tako je fotografisanje koje ima za cilj isticanje njenih malenih, ali prirodnih grudi izazvalo veliko oduševljenje brojnih fanova.

Odkako je Majli Sajrus prestala da bude Hana Montana, ona se maksimalno trudi da izbriše svako sećanje na nju kao "nevine dečije pop zvezde, ćerke čuvenog kantri pevača Bilija Reja Sajrusa".


Tako njeni nastupi neprestano šokiraju, pa smo mogli da je vidimo kako tverkuje, simulira seks na sceni, puši marihuanu... Na društvenim mrežama, ona redovno postavlja svoje fotografije u veoma neobičnim izdanjima, a neretko je skoro gola na njima...


Ipak, ono što moramo da primetimo da iako obnažena ona ne želi da promoviše lepotu koju možemo da vidimo u magazinima sa silikonskim lepoticama, već bez imalo stida stavlja akcenat na svoje prirodne male grudi, kao što je to slučaj sa ovim fotkama koje je malo pre postavila na svoj Instagram profil. Jeste, fotke su iz tatu šopa i ona pokazuje novu tetovažu, ali priznaćete da to nije prvo na šta obratite pažnju...


Osim obnaženih fotografija koje postavlja na društvene mreže, Majli se rado skida i u svojim video spotovima koji, logično, imaju milionske preglede na jutjubu!

Ovaj, na primer, trenutno ima oko 680 miliona pregleda:


Poslednji komentari
  • Mix Vreme: 06.07.2014 15:23h

    Ne znam odakle potice taj kompleks malih grudi, zaboga, svako ima svoje, kakve su takve su, kao i sve drugo na telu. Volece vas neko i ako ste ravne kao daska, jer ljubav ne zasluzujete delovima tela, vec kao celokupna pojava i osoba. Naravno da ona ne treba da ima kompleks niti to iko drugi treba da ima zbog bilo cega, svako je lep na svoj nacin. Lepota je u oku posmatraca!!!

  • nedjo Vreme: 07.07.2014 05:49h

    i treba da gi pumpa još,dok ne budu k'o lubenice na vašar krivovirski

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP