Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

PAPARAZZO!

Aleksandra Radović šeta bogatu piletinu! (FOTO)

Autor: Zorica S. Radulović | 16.09.2014 - 21:00:00h | Komentara: 1

Aleksandra Radović ovoga puta nije mogla da sakrije novog dečka, sa kojim je, kako saznajemo, u vezi od početka godine. Paparaco „Alo!“ uslikao je pevačicu kako uživa sa novim izabranikom u jednom poznatom restoranu na Senjaku. Oni su toliko zaljubljeni da nikoga i ništa oko sebe nisu videli.

Konačno dolijala:  Aleksandra sa  novim dečkom

Konačno dolijala: Aleksandra sa novim dečkom | Foto: Goran Srdanov

- Golupčići su se smestili u baštu restorana jedno do drugog, ne mareći za to što su ih gotovo svi u bašti gledali. Iz aviona se videlo da su veoma zaljubljeni, kao i da je on dosta mlađi od nje. Sve vreme je sedeo naslonjen na nju i mazio je po ruci, dok je ona često pričala telefonom. Koliko su srećni, govorili su njihovi osmesi, koje gotovo nisu skidali sa lica - govori izvor sa lica mesta.

Uživaju i ne obaziru se na znatiželjne poglede

Uživaju i ne obaziru se na znatiželjne poglede

Kako saznajemo, Aleksandrin izabranik je imućan i vlasnik je jednog restorana na Adi Ciganliji, u koji pevačica svakodnevno odlazi. Upućeni u ljubavni život Radovićeve tvrde da pevačica nikada nije bila zaljubljenija i da golupčići svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno. Koliko im je veza ozbiljna, govori i činjenica da je Aleksandra novog izabranika upoznala sa četvorogodišnjom ćerkicom Ninom, kao i sa članovima najuže porodice.
U želji da saznamo planira li da ozvaniči vezu sa novim izabranikom, pozvali smo Aleksandru, ali nam se ona do zaključenja broja nije javljala. Očigledno je bila zauzeta raspakivanjem poklona, budući da je prošle nedelje zagazila u petu deceniju života.


Aleksandra sklona dugim vezama

Aleksandra Radović sklona je dugim vezama, ali se nijedna nije pretvorila u brak. Na početku karijere bila je u vezi sa menadžerom Aleksandrom Kukanjcem. Najozbiljnija veza bila je sa Aleksandrom Zeremskim, koga je „otela“ tada najboljoj drugarici Jovani Joksimović. Sa njim je u junu 2010. godine dobila ćerku Ninu, ali ga je ostavila kada je beba imala samo dva meseca. Posle je ušla u vezu sa Reamom Herzom, kuvarom iz Izraela, koji u Beogradu poseduje restoran. Sada je srećna uz imućnog momka kojeg krije od javnosti.
Poslednji komentari
  • Darko Vreme: 22.09.2014 12:05h

    Ova mu samo služi da je izigra. Posle toga sledi šut karta.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP