Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

SMS PAPARAZZO

Ana Nikolić: Kretenu, što me ostavi?
Dara Bubamara: Braja je smrdljiv!

Autor: Dragana Tripić | 17.04.2014 - 21:13:00h | Komentara: 2

Iako naizgled ljubav cveta među našim javnim ličnostima, stvarnost iza kulisa je sasvim drugačija, u šta su nas uverile pevačice Ana Nikolić i Dara Bubamara, koje su u SMS-ovima pljuvale bliske osobe.

Grand SMS Paparaco Foto: Rajko Ristić

Otkrila ime novog partnera: Ana Nikolić Foto: Rajko Ristić

Naime, dok se na otvaranju „Grand televizije“ većina gostiju veselila, pevačice su imale preča posla, pa je Ana tako isprozivala ljubavnika, izvesnog Kneleta, koga je prvo počastila komplimentom da je kreten, a zatim ga molila da je izbavi sa „Grandove“ proslave.
S druge strane, Dara Bubamara je razmenjivala SMS-ove sa svojom koleginicom Sekom Aleksić, u kojima je tekstopisca Dragana Brajovića Braju okarakterisala kao smrdljivog.

- Koji si ti kreten! Da me ‘ladno ostaviš one noći! Strašno - piše Nikolićeva, a nakon što joj je Knele odgovorio da je tako morao, ona mu je poslala:

Grand SMS Paparaco Foto: Rajko Ristić

Ana uhvaćena na delu! Foto: Rajko Ristić


- Ma evo me na otvaranju „Grand televizije“. Izbavite me odavde - poručila je pop pevačica, dok je Dara u poruci bila prilično oštra, nerazumljiva, ali je ispljuvala Dragana Brajovića Braju.

Dara Bubamara

Prozvala tekstopisca: Dara Bubamara | Foto: Rajko Ristić


- Joj, Braja smrdljivi, kaže Žika da je tražio da sedne sa mnom i tobom da se izmiri - poslala je Dara Seki Aleksić, koja ju je u povratnoj poruci pozvala na svoju rođendansku žurku.

Ovim povodom, pozvali smo Dragana Brajovića, koji je samo kratko prokomentarisao:

Grand SMS Paparaco Foto: Rajko Ristić

Dara nije uspela da sakrije prozivku Foto: Rajko Ristić


- Ah, ta divna stvorenja - bilo je sve što je poznati tekstopisac rekao na Darine prozivke.

Dragan Brajović

Dragan Brajović | Foto: Petar Marković


Podsećanja radi, Dara Bubamara i Dragan Brajović došli su u sukob zbog društvene mreže Tviter, o čemu je svojevremeno „Alo!“ pisao. Premda nije bio siguran da li se na pomenutoj društvenoj mreži dopisuje sa pravom ili lažnom Darom Bubamarom, Dragan Brajović Braja osuo je paljbu po pevačici i rekao sve što mu je na duši!

Ćazim Osmani: Još sam u kontaktu sa Anom!

Pokazao  novu devojku: Ćazim Osmani  i Nataša Matić

Pokazao novu devojku: Ćazim Osmani i Nataša Matić | Foto: Rajko Ristić

Iako se na proslavi povodom otvaranja Televizije „Grand“ nisu ni pozdravili, kontroverzni biznismen Ćazim Osmani, poznat pod nadimkom Feliks, tvrdi da je još u kontaktu s Anom Nikolić. Naime, na naše insistiranje da nam kaže nešto o svom odnosu sa Nikolićevom, on je otkrio da su se nedavno i videli.
- Video sam se s Anom pre dva, tri meseca. Čujemo se povremeno, u kontaktu smo - izjavio je Osmani za „Alo!”, ali nije želeo da ispriča detalje njihovog susreta. Inače, kontroverzni biznismen je nepozvan došao na pomenutu proslavu, i to u pratnji svoje devojke Nataše Matić.

- Nataša i ja se družimo. Ova je fina devojka, u vezi smo, trenutno nam je lepo, ali ćemo videti kako će to funkcionisati - kaže Feliks, koji je i prokomentarisao bivšu devojku Mandu Popović.

- Ne znam šta je s Mandom. Ona je samo u jednom trenutku otišla od mene i više mi se nikad nije javila. Nismo se čuli uopšte - ispričao je Osmani.
Poslednji komentari
  • Milovan S Nikolić Sombor Vreme: 19.04.2014 03:38h

    Osmani,ikolićeva i Bubamara su reperi kvalitweta sastava prisutnog otvaranju grand tv kanala. Bez velikog licitiranja da se nadaj bože ne izrodi da je dotični Osmani neki novi Šarić i da u ovoj raboti ima i njegovog kapitala tj. da dotični ovim putem pere crne pare. Jesu zvanični vlasnici FŽ I SP bogate i vredne osobe ali ulaganje miliona u biznis uvek je u pravnim državama za stavljanje pod lupu vlasti.

  • Jovanovici Vreme: 19.04.2014 03:58h

    Bravo Manda!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP