Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

DAO DRUGU OKO 20.000 EVRA

Ćazim deli butke po kafanama! (FOTO)

Autor: Ljubomir Tozev | 17.03.2015 - 20:30:00h | Komentara: 4

Osim zbog lepih devojaka iz Srbije, na koje je slab, albanski biznismen Ćazim Osmani u Beograd dolazi i kako bi obavio sumnjive poslove, i to ne u kancelariji, već usred kafane. Pare koje prosečan građanin zaradi za pet godina on je muljao po rukama i predao ih izvesnom prijatelju, a sve to pred novom devojkom.

Uhvaćen  na delu:  Ćazim  Osmani

Uhvaćen na delu: Ćazim Osmani

Ovaj ekskluzivni paparaco koji je nastao u nedelju uveče u jednom beogradskom lokalu govori o tome da Ćazim u našoj prestonici obavlja razne poslove, te prijateljima kao od šale daje butke novčanica od 500 evra, a po slobodnoj proceni reč je o 20.000 evra.

Razmenjivao  nežnosti sa  partnerkom

Razmenjivao nežnosti sa partnerkom

Telefon  nije prestajao  da mu zvoni  celo veče

Telefon nije prestajao da mu zvoni celo veče


Celu noć pričali o Mandi!


Da Ćazim još uvek misli o bivšoj devojci Mandi Popović, najbolje pokazuje to je u nekoliko navrata sa izabranicom i prijateljima pričao o njoj.
- Feliks je sa prijateljima pričao o zanimljivim detaljima koji su vezani za Mandu i baš su često pominjali njeno ime. Takođe je ispričao anegdotu iz hotela kada je sa novom izabranicom ležao u sobi, a neko im je lupao na vrata. Njih dvoje su odmah pomislili da je to Manda, ali se ispostavilo da je u pitanju osoblje hotela, pa im je odmah bilo lakše - priča naš izvor.

Kako tvrde prisutni, biznismen je dajući novac bio veoma ozbiljan i činilo se kao da obavlja neki veoma bitan biznis. Po obavljenoj predaji, Ćazim se posvetio devojci sa kojom je i došao u kafanu, a kako saznajemo, njih dvoje su već mesec dana u ljubavnoj vezi.

- Feliks je bio u pratnji anonimne devojke, a kasnije je došao taj prijatelj. U toku razgovora se čulo da je ona iz Šapca. Njih dvoje su sve vreme razmenjivali nežnosti, a telefon koji je neprestano zvonio Osmaniju nije dao mira - priča za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta i prepričava situaciju, koja ga je, kako kaže, šokirala.

- On je mrtav hladan iz džepa izvadio novčanice od 500 evra i počeo da ih broji pred ljudima. Toliko sam se iznenadio da nisam mogao da čujem zašto mu daje tolike pare i da li mu traži neku uslugu za taj novac. Ko zna šta se tu dešava - objašnjava naš izvor koji je te večeri bio u kafani.

Albanski biznismen prošetao novu devojku,  pred kojom je brojao novčanice od 500  evra, a zatim ih pružio izvesnom muškarcu

Albanski biznismen prošetao novu devojku, pred kojom je brojao novčanice od 500 evra, a zatim ih pružio izvesnom muškarcu

Žalio se da mu je loše!


Ćazim Osmani se pomenute večeri sve vreme žalio devojci sa kojom je došao da mu je loše i sve vreme je odbijao da jede.
- Pored toga što je veći deo večeri proveo razgovarajući telefonom o poslovima, govorio je i da mu nije dobro. Iako je sto bio pun hrane, on je odbijao da jede, a non-stop je naručivao kafu. Njegova pratilja se u jednom trenutku ozbiljno zabrinula za njegovo zdravlje, pa ga je upitala da li želi da krenu u hotel, ali je on hteo da još malo ostane u restoranu - kaže naš izvor sa lica mesta.

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 17.03.2015 21:50h

    pazite se od njega se dobija upala slepog creva

  • Dejan Vreme: 18.03.2015 02:35h

    Molim vas da izveštavate iz sata u sat, da ne propustitim nesto!

  • Andjelka Vreme: 18.03.2015 08:22h

    E i meni bas toliko fali ali nisam njegova drugarica .....

  • miki Vreme: 18.03.2015 11:37h

    A je pre mislim da se od njega dobija bolest "ludih krava", brojni primeri, Nataša, Ana ...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP