Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

PROSLAVILA PRVI ROĐENDAN SA SESTRIĆIMA

Ceca sa blizancima oduvala svećice! (FOTO)

Autor: B. Radulović | 16.04.2014 - 00:03:00h | Komentara: 2

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatovic sinoć je u svom domu priredila zabavu povodom rođendana sestrica blizanaca Ilije i Petra. Zajedno sa sestrom Lidijom i zetom Predragom Ocokoljićem, ponosna tetka oduvala je svećice sa najmlađim članovima njenog doma.

Gosti sa poklonima za dvojicu mališana poceli su da pristižu u vilu Ljutice Bogdana oko 20 časova, dok je Ceca vodila računa da sve bude spremno.

Ceca sa sestrićima

Ceca sa sestrićima | Foto: Zoran Lončarević

 - Presrećna sam sto su Ilija i Petar uneli radost u naš dom svojim osmesima i energijom. Ove godine proslava je bila za starije goste jer su još uvek mali da bi se igrali sa vršnjacima i ne znaju da se raduju poklonima, ali već sledece godine ću morati da smislim neko iznenađenje. Anastasija i Veljko ih obožavaju pa u kući ne osećamo tu generacijsku razliku vec svi uživamo u njihovom odrastanju. Jako sam srećna što im danas slavimo prvi rođendan i što smo svi na okupu - kaže Ceca, kojoj se slavljenici smeše i raduju svaki put kada im se približi.

  • Ceca sa sestrićima | Foto: Zoran Lončarević
  • Proslava rođendana | Foto:
  • Proslava rođendana | Foto:
 S obzirom da njena sestra Lidija, pored blizanaca ima ćerku Hlenu i sina Viktora, Ceca ne krije da je u njihovom domu uvek dečja graja što joj na poseban način puni baterije. Svi zajedno su pomogli malim slavljenicima da oduvaju svećice sa rođendanske torte. Uz bogatu trpezu prijatelji Lidije, Predraga i Cece slavili su do kasno u noć, čak i nakon što su ih slavljenici napustili i otišli da spavaju. Među zvanicama su bili i pevačicina kuma i koleginica Viki Miljković, kreator Saša Vidić ali bivša učesnica Farme, Sara Trajanović koja je došla u društvu Cecinog brata od ujaka Milana Marinkovića sa kojim je odnevdavno u vezi.
Poslednji komentari
  • NN Vreme: 16.04.2014 00:54h

    Ljudi...pa ova Sara je neverovatna...ona menja muskarce kao donji ves...ali je ostvarila svoj cilj...Ceca do juce za nju misaona imenica postaje jetrva, hehe...:)

  • Ana Vreme: 16.04.2014 09:42h

    ceca duvala svećice? strašno! ne bih volela da budem majka ovoj deci. ceca ovo, ceca ono... a gde je i šta radi majka ove dece? ima li ona uopšte prava u toj nenormalnoj porodici? umesto da sa mužem gaji i uživa u odrastanju svoje dece, dopušta da joj se pevaljka željna medijske pažnje meša u život i od dece pravi nove male ražnatoviće (kojima je, nažalost, detinjstvo već upropašćeno).

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP