Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

PEVAČICA NA SNIMANJU EMISIJE „GRAND ŠOU” MUKU MUČILA SA GRUDNJAKOM

Cice bežale, Jana ih jurila!

Autor: Sanja Arsić | 11.04.2014 - 14:00:00h | Komentara: 1

„Brushalter noćas steže kao malter, sakriva mi grudi, lepe, čvrste, ne znam šta će mi“, numera je Olje Karleuše koja može opisati situaciju Jane Todorović, koja je muku mučila sa nestašnim grudima na snimanju emisije „Grand šou“. Kako je poznata kao pevačica sa najvećim prirodnim grudima na našoj estradi, Jana je sve vreme imala problem sa bujnim poprsjem, koje je ispadalo iz haljine, te je bila primorana da ga sve vreme vraća tamo gde mu je mesto.

Jana

Kako joj je nestašno
bujno poprsje ispadalo iz brushaltera, Todorovićeva je non-stop morala da ga namešta

Očigledno da folkerki nije lako sa velikim grudima, pa je čak nedavno najavljivala da će otići na operaciju smanjenja grudi, a posle ove situacije nam je jasno i zašto. Mnoge pevačice daju ogroman novac da bi imale poprsje poput Janinog, a ona bi ga se lako odrekla jer je, umesto da opušteno predstavi svoju novu pesmu „Anđele moj“, Todorovićeva sve vreme morala da misli na svoj glavni atribut.

Jana

Naš paparaco zabeležio je momenat kada je folkerka u trenutku nemoći obe ruke zavukla u haljinu i pred prisutnima nameštala poprsje, ne obazirući se na kolege i bliceve koji su sevali u njenom pravcu.

Jana

- Haljina je lepa, ali muku mučim, kao što vidite - uz osmeh je prokomentarisala atraktivna pevačica, koju je na snimanje dopratio suprug, koji se sve vreme smeškao jer mu je očigledno situacija i te kako poznata.

Jana

Osim grudnjaka, Janu je mučio i donji veš, koji je takođe morala da namesti pre izlaska na scenu, pa su joj tako ruke sve vreme bile zauzete, a koleginice su se šalile sa njom da je velika sreća što peva baladu, pa ne mora mnogo da se kreće po sceni. U suprotnom, nastup bi joj bio i te kako naporan, a za nečije oči možda i najbolji do sada.
Poslednji komentari
  • pravda Vreme: 12.04.2014 08:32h

    ubedljivo najbolje dude na estradi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP