Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

ČUVENI MODNI SKAUTI U BEOGRADU

Danijela Amidžić bira srpska lica za Elite Model Look 2015!

Autor: alo.rs | 05.06.2015 - 14:30:00h | Komentara: 0

Na finalnom kastingu koji je ovih dana održan u Beogradu, izabrani su finalisti srpskog izbora za najprestižniji modni događaj na svetu "Elite Model Look". Samo finale održaće se krajem juna u emisiji "Ami G show" kada ćemo saznati ko će biti predstavnici naše zemlje na svetskom Elite Model Look finalu za 2015.

Elite model Look

Elite Model Look finalistkinje sa Danijelom Amidžić i Aleksisom Luisonom

- Prihvatili smo Ognjenov poziv, budući da se najprijatnije osećam u njegovom drustvu - kroz osmeh je rekla jedna od vlasnica agencije Danijela Amidžic i dodala da se njen suprug neće mešati u izbor najlepših lica.

Agencija Models Inc. je prva koja je u regionu organizovala i izbor za muškarce, pa će tako Srbija ove godine na svetskom Elite Model Look izboru imati i muškog predstavnika. Zbog velikog finalnog kastinga, u Beograd je iz Elite Pariza, stigao Aleksis Luison, jedan od najboljih modnih skauta na svetu. Pri izboru finalista, Aleksis je imao pomoć i podršku direktorki agencije Models Inc. Mirjane Udovičić i Danijele Dimitrovske Amidžić koje su prethodnih godinu dana bile posvećene potrazi za potencijalnim Elitovim licima.

Elite model Look

Aleksik Luison, Danijela Amidžić i Mirjana Udovičić

Finalistkinje Elite Model Look Srbija 2015. su: Bojana Vasić iz Novog Sada, Sanja Dončić iz Kraljeva, Tanja Dončić iz Kraljeva, Nađa Kljajić iz Kruševca, Ljubica Štrbac iz Valjeva, Jana Maksimović iz Beograda, Aleksandra Knežević iz Beograda, Anđela Stevanović iz Požarevca, Kristina Radisavljević iz Zaječara i Nađa Vlahović iz Beograda.

Elite model Look

Elite model Look

Finalisti Elite Model Look Srbija 2015. su: Boško Pejović iz Beograda, Branimir Stanojević iz Novog Sada, Aleksa Vasić iz Novog Sada, Đorđe Trifunović iz Beograda, Miloć Đurđević iz Kruševca, Dejan Eganović iz Beograda, Ilija Arnaut iz Sombora i Saša Vujasinović iz Pančeva.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP