Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

EKSKLUZIVNO! PRVE FOTKE KOŠARKAŠA POSLE RANJAVANJA

Danilović na vodi! (FOTO)

Autor: A. Veljković - J. Paunović | 01.06.2013 - 12:21:00h | Komentara: 1

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Predrag Saša Danilović juče je dva puta uslikan za svega jedan sat, što je dovoljan pokazatelj da se oseća dobro i da se vraća svojim radnim i privatnim obavezama posle povređivanja u „tradicionalnoj srpskoj svađi među prijateljima“ u restoranu „Kafanica“, kada ga je izbo dugogodišnji prijatelj Branko Filipović Fido.

U kafiću: Kisela i sok od borovnice na meniju

U kafiću: Kisela i sok od borovnice na meniju | Foto: Aleksandra Veljković

 On je juče prvo sedeo u kafiću nedaleko od Kliničkog centra Srbije, da bi se potom uputio na aerodrom i sačekao dugogodišnjeg prijatelja Jovicu Stanišića, bivšeg načelnik Službe državne bezbednosti Srbije, koji je doleteo iz Holandije nakon oslobađajuće presude.

Zavijen prst leve šake: Predrag Danilović

Zavijen prst leve šake: Predrag Danilović | Foto: Aleksandra Veljković

 - To nije ništa čudno. Danilović i Stanišić su stari drugari, Sale poznaje i Franka Simatovića. Naravno, prevashodno je došao kako bi se video sa Stanišićem i poželeo mu dobrodošlicu - kaže za naš list jedan od Danilovićevih prijatelja.
Reporter „Alo!“ juče je uslikao Predraga Danilovića u jednom kafiću, u kojem je ćaskao sa dva prijatelja, ali i pijuckao sokić od borovnice i kiselu vodu. Ovo je prvi i pravi znak da se proslavljeni košarkaš vratio zdravim navikama i da promoviše način života svakog sportiste.

Kopče na glavi

Kopče na glavi | Foto: Andrej Isaković

 
Danilović je na levoj ruci imao longetu, a rane koje je zadobio posle uboda u stomak nisu mogle da se vide, a ni on nije odavao znake da je njegovo zdravstveno stanje loše.
- Sedeo je oko jedan sat sa prijateljima, pričao telefonom, ali nisam mogao da čujem o čemu su pričali. Delovao je kao da se oseća super, jedino što je bilo vidno je imobilisana leva šaka. Nakon što je popio vodu i sok, otišao je u svoj automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu - priča za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da se košarkaš ni u jednom trenutku nije nasmejao, već je sve vreme bio veoma ozbiljan.
Inače, beogradska policija još nije podnela krivičnu prijavu protiv Branka Filipovića, koji je u noći između 18. i 19. maja u restoranu „Kafanica” u Košutnjaku nožem izbo Danilovića.

U

U "tradicionalnoj srpskoj svađi među prijateljima" stradao je i palac | Foto: Andrej Isaković

 Prema navodima Danilovićeve supruge Svetlane, do sukoba između Danilovića i Filipovića, inače dugogodišnjih prijatelja, došlo je zbog Filipovićeve devojke Sanje. Filipović je navodno bio agresivan prema njoj, zbog čega je Danilović pokušao da ga smiri. Filipović je tada udario Danilovića pepeljarom u glavu, a Dragan Kokan Đurišić je pozvao policiju. Međutim, Danilović se pozvao na diplomatski pasoš, odbio lekarsku pomoć i vratio se u kafanu, ali je sukob između njega i Filipovića eskalirao, a kad ga je ubo nožem u stomak, Danilović je sam potražio pomoć u Urgentnom centru. Osim povrede stomaka, on je zadobio i povrede palca jer je pokušavao da spreči ubod nožem. 

Danilović ne priča o napadu

Kako „Alo!“ saznaje, Danilović o napadu ne priča sa prijateljima, ali ne daje ni izjave za medije. Njegov stav je da priča „jasna i da policija treba da radi svoj posao“. 
- Ako ga neko pita, kaže da je dobro i da oporavak ide po planu. Sluša savete lekara i odlazi na sve zakazane preglede. O incidentu ne voli da govori, pa ga niko više i ne pita - objašnjava jedan od Danilovićevih prijatelja.  

Poslednji komentari
  • Domacin Vreme: 23.06.2013 08:47h

    zar Danilovic nije priveden, zbog pretnji pistoljem policiji, I sluzbi hitne pomoci , I zvog voznje u DEBELo alkoholisanom stanju ( posle 14 sati pijancenja ) do bolnice, gde je mogao u takvom stanju I jos povredjen da ugrozi neciji zivot u saobracaju.......Dacicu, on jeste iz Partizana, ali se ovde ogresio o zakon, I treba da odgovara za to !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP