Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

KARLEUŠA SE BRČKALA SA SVOJIM IZABRANIKOM U BAZENU

Divna se vaćarila sa 30 godina mlađim dečkom!

Autor: A. Radojević | 02.08.2014 - 21:00:00h | Komentara: 9

Divna Karleuša (57), poznata radijska voditeljka i bivša učesnica rijalitija „Veliki brat“, „Farma“ i „Akademija debelih“, u medijima ne želi da priča o svom dečku, koji je 30 godina mlađi od nje, ali ga zato javnosti rado otkriva. Naime, u našu redakciju su stigle fotografije mame Jelene Karleuše kako se sa svojim dečkom vaćari u bazenu ne mareći na poglede ljudi koji su se kupali oko njih.

Divna Karleuša

Divna Karleuša

 

Majka pevačice Jelene
Karleuše „vodila ljubav“
sa momkom naočigled
posetilaca bazena, među
kojima je bilo i dece

- Divna je bila veoma vesela tog dana na bazenu, a sa njom je bio jedan vidno mlađi muškarac. Niko nije mogao da pretpostavi o kome se radi, ali su onda počeli da se grle i maze, te je bilo očigledno da joj je to dečko. Oni se ni u jednom trenutku nisu odvajali jedno od drugog, a zajedno su se čak i kupali u bazenu. U jednom trenutku su se u vodi grlili i mazili, razmenjivali su nežnosti i uopšte nisu obraćali pažnju na to da su oko njih deca i drugi posetioci bazena - izjavio je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta.

Divna Karleuša

Divna Karleuša

 

Ove fotografije poslao nam je naš čitalac i osvojio nagradu od 5.000 dinara. Ukoliko i vi imate sličan paparaco, pošaljite na imejl adresu „paparaco@alo.rs“ i vi dobiti ovakvu novčanu nagradu.

U nameri da saznamo kako se zove dečko Divne Karleuše, kontaktirali smo sa njom, ali ona nije želela da priča o izaraniku koji je 30 godina mlađi od nje.

- Svoj privatni život neću da komentarišem. Ni ja se ne mešam u tuđ. Ja sam srećna i zadovoljna žena, što i svima želim - izjavila je Divna za „Alo!“.
Podsećanja radi, dok je bila u rijalitiju „Farma“, u medijima se spekulisalo da je Divna u vezi sa izvesnim Omerom Brkanom, sinom bosanskog pevača Asima Brkana, ali je ona po izlasku sa imanja u Lisoviću to demantovala.

Divna Karleuša

Divna Karleuša

 
- Moj dečko jeste mlađi od mene 30 godina, ali nije reč o Omeru i želim ovom prilikom da se izvinim porodici Brkan što su me dovodili u vezu s njim. Moj dečko jeste iz Bosne, tata mu je Bosanac, mama mu je Engleskinja i on bavi se advokaturom. Ime mu počinje na slovo O, ali ne mogu ništa više da vam kažem. Slobodno mogu da se našalim i da kažem - ako mogu Madona i Šer, mogu i ja - izjavila je svojevremeno Divna Karleuša.

Poslednji komentari
  • dragan Vreme: 03.08.2014 00:11h

    Ima jedna lepa stara izreka koja kaže : GLEDAJ MAJKU, BIRAJ ĆERKU. Do sada sam mislio da je Divna ipak malo uravnoteženija i normalnija u odnosu na ćerku, ali sad se vidi da ipak IVER NE PADA DALEKO OD KLADE.

  • Doktor Vreme: 03.08.2014 00:41h

    Šta reći a ne zaplakati!

  • bordzija Vreme: 03.08.2014 07:17h

    Moderatori "Alo" imaju običaj da malo slobodnije komentare stopiraju, prosto bi ih zamolio da mi objasne kojim rečima da komentarišem majku JK, a da ne povredim vaš normativ ?! Njeno ponašanje je "opisljivo" na ovaj ili onaj način, kako god, ako već njena ćerka ispravlja krive Drine na estradi, kako to da svoju majku ne uputi na ponašanje primereno njenim godinama ? Kako će objasniti njenim unukama šta im to baka radi u bazenu ?

  • Dar Vreme: 03.08.2014 09:18h

    Odvratno

  • dragan Vreme: 03.08.2014 11:49h

    neznam da li bi mi I vijagra pomogla,koliko je slatka ova divna!Jedino je ime divno,a ostalo...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP