Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

KAO SAV NORMALAN SVET

Đokovići na prvom letovanju za 300 evra! (FOTO)

Autor: B. Radulović | 17.07.2014 - 21:30:00h | Komentara: 22

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena, pošto su pre nekoliko dana završili sa svadbenom ceremonijom na Svetom Stefanu, otputovali su u Grčku na petodnevni medeni mesec koji ih neće koštati više od 300 evra po osobi. Poput prosečnog Srbina, Novak i njegova lepša polovina su izabrali da se odmaraju u Polihronu, gde najskuplji desetodnevni aranžman za dvoje košta 600 evra.

Za razliku od naših javnih ličnosti koje se poput svetskih snobova utrkuju ko će da plati skuplje letovanje, jednom od najbogatijih sportista tako nešto nije palo na pamet, iako ne postoji destinacija koju sebi ne može da priušti.

Brčkanje

Brčkanje | Foto: Profimedia.rs

 - Jelena i on upravo suprotno razmišljaju od džet-setera. Želeli su da utiske posle svadbe sumiraju na mirnom mestu, kakva je severna Grčka, bez lažnog glamura, fensi mesta i bespotrebnog luksuza. S obzirom na to da je ovo mirno mesto, sa svega nekoliko restorana i bez noćnog života, to će dobro doći, kako Jeleni zbog trudnoće, tako i Novaku pred turnir u Americi. Njih dvoje su slični po pitanju skromnosti i smatraju da lepote prirode i mora na otvorenom nema potrebe zameniti skupocenim đakuzijima i bazenima u okviru hotela. Ne opterećuju se materijalnim stvarima, već suštinom, a u ovom trenutku im je najbitnije da su zajedno - kaže naš izvor blizak novopečenim mladencima.

Suprotno razmišljaju od džet-setera

Suprotno razmišljaju od džet-setera | Foto: Profimedia.rs

 U delu Halkidikija na kojem se Đokovići trenutno nalaze noćni život utihne najkasnije do ponoći, posle čega zavladaju mir i tišina. U skromnim hotelima uglavnom odsedaju parovi ili porodice sa decom, jer je voda u priobalju veoma plitka, pa mališani mogu da uživaju. Ni među restoranima nema preteranog luksuza, dok su hoteli sa pet zvezdica retka pojava. Nakon Plihrona njih dvoje će nekoliko dana provesti na obalama Italije.

Ovo je plaža na kojoj će  se kupati Đokovići

Ovo je plaža na kojoj će se kupati Đokovići | Foto: Profimedia.rs

Poslednji komentari
  • Teodora Vreme: 17.07.2014 22:08h

    Pozdravite svog izvora bliskog mladencima! Mirna severna Grčka, mirno mesto Polihrono... kakve gluposti. Posle ponoći nema gužve, ali tokom dana - ludnica. Multimilioner letuje kao normalan svet u toj ludnici okruužen Srbima, Makedoncima, Rumunima i Bugarima koje morea da preskače na plaži, a trudnu ženu kupa u prljavom plićaku gde piške deca!? U Polihronu i sličnim mestima ne letuje normalan svet već ubogi koji jedva skrpe 200 - 300 evra da vide more (ako je to u Polihronu uopšte more po grčkim merilima) 8 do 10 dana. Dokle više propagande, populizma, podizanja morala stanovncima propale zemlje Srbije pomoću ovakvih besmislenih tekstova? Da nije Đoković uzeo i autobuski prevoz od 70 evra po osobi,tur retur sa trudnom ženom od Beograda do Polihrtona (vožnja u jednom pravcu traje duže od 20 sati), sa uračunatim čekanjem za autobuse na makedonskoj granici od 4 do 6 sati!!!!????? Ogadićete Đokovića normalnom svetu, A ako je on ovo lansirao, onda.....

  • Dragana Vreme: 17.07.2014 22:17h

    Odakle vam to da najskuplji desetodnevni arazman za dvoje u Polihronu kosta 600evra, gluposti.. To nije tacno.

  • Alo! Vreme: 17.07.2014 22:29h

    Pitanje za novinara koji je napisao ovaj članak. Da li je normalan onaj ko ode na neko ekskluzivnije mesto?

  • Dragan Vreme: 17.07.2014 23:03h

    Svaka cast za Novace legendo

  • miloljub janicijevic Vreme: 17.07.2014 23:25h

    Zelim obojma svu srecu u zivotu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP