Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

PRVI BRAČNI DORUČAK

Đokovići ogladneli posle prve bračne noći (FOTO)

Autor: A. Radojević | 12.07.2014 - 21:00:00h | Komentara: 4

Prvi dan bračnog života supružnici Novak i Jelena Đoković proveli su u društvu svojih najmilijih, a paparaco našeg lista slikao je mladi bračni par kako jutro nakon svadbe doručkuje sendviče ispred apartmana.

Gladni

Gladni | Foto: Zoran Lončarević

 Iako je svadbeno slavlje trajalo do ranih jutarnjih sati, Novaku i Jeleni nije bio problem da ustanu pre podne, kada su ih dočekali neki od teniserovih prijatelja koji su se uveliko kupali na obali Svetog Stefana. Prvu jutarnju kafu Novak i Jelena su popili zajedno, a sudeći po osmesima i razgovoru, očigledno da su se pripričavale dogodovištine od prethodnog dana, kada su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav. Društvo za stolom su im pravili Novakov mlađi brat Đorđe i njegova devojka Ada Denda. Očito da su svi toliko izgladneli da nisu mogli da čekaju da im kuvar spremi neko toplo jelo, već su se porodično bacili na sendviče, kojima je u jednom trenutku Jelena hranila devera. Iako su se oko njih svi brčkali u moru i zadirkivali ih, mladenci su bili obučeni kao da je jesen, pa je Novak bio u košulji, dok je Jelena imala teksas jaknu. Đokovići su premijerno u javnosti pokazali burme, dok se teniser još uvek nije izjasnio da li će mu prsten smetati tokom igranja mečeva.

  • Gladni | Foto: Zoran Lončarević
  • doručak Đoković | Foto:
  • doručak Đoković | Foto:
  • doručak Đoković | Foto:
  • doručak Đoković | Foto:

Inače, kako saznajemo, Nole se u toku slavlja latio mikrofona i otpevao refren pesme “Božanstvena ženo”, kao i “Polomiću čaše od kristala”, dok je od Miroslava Ilića naručio da specijalno za mamu Dijanu otpeva “Danas, majko, ženiš svoga sina”. Zanimljivo je da je Đokovićev trener Boris Beker dva puta igrao kolo, a očevici kažu da se odlično snašao. U ranim jutarnjim satima, mladoženja je skinuo kravatu i bacio prsluk, te je tako raspojasan ostao celu noć.
 

Astrolog im je odredio dan, mesto i sat venčanja

Astrolog Dušan Veličković tvrdi da je Novaku neko od poznavalaca zvezda tačno izračunao dan, sat i mesto kada i gde treba da se venča jer su se sve numerološke koordinate poklopile.

Novak i Jelena svadba Foto: Zoran Lončarević

Prvi bračni poljubac Foto: Zoran Lončarević

 - Sada, kada pogledam njegov i Jelenin datum rođenja u kombinaciji sa svim što se dogodilo na dan venčanja, sasvim sam siguran da ništa nije bilo slučajno, već da su se konsultovali s astrolozima i numerolozima. Znao sam čoveka koji je jedno vreme Novaku svakodnevno radio horoskop, tako da ih je možda i on savetovao. Podznak dana kada su stupili u brak je u Strelcu, dok je u 18 časova njihova kuća bila u Strelcu, što govori o porodici, a Venera u sedmoj kući je analogna braku. U tom trenutku je i Mars bio na vrhu neba, a to je Novakova planeta sporta. Očigledno je da su od zvezda i neba dobili vetar u leđa za savršen brak. Ni dan nisu izabrali slučajno jer je četvrtak dan Jupitera i Svetog Nikole, koji je planeta sreće - kaže Dušan.


- Ni to što su se venčali na Teslin rođendan nije slučajno, kao ni to da je Jelena zatrudnela 10. januara što je pokrenulo znakove i simbole da se dođe do datuma venčanja. Kraljevski kompleks u kojem su se venčali je u znaku Lava, što Jeleni potpuno odgovara i verujem da je insistirala da to bude ovde jer neke njene planete prelaze preko Crne Gore - dodao je on.
- Ona je rođena da bude u centru pažnje i za glamur. Izuzetno je istrajna, uporna i jača od Novaka, zbog čega ga puni energijom. Zbog svoje snage, uspela je da u mnogim stvarima istera svoje, čak i vezi s venčanjem, iako je Srđan Đoković želeo drugačije, uspela je da organizuje svadbu na svoj način - objašnjava astrolog.

B. R.

Poslednji komentari
  • fandjo Vreme: 12.07.2014 22:13h

    daj bezi bre. astrologija je protivna Bozijim zapovestima.

  • Milutin Vreme: 13.07.2014 01:05h

    U ranim jutarnjim satima, mladoženja je skinuo kravatu i bacio prsluk, te je tako raspojasan ostao celu noć !!! Morski vazduh cini cuda.

  • Ana Vreme: 13.07.2014 11:22h

    A gde je tu pravoslavlje?

  • smiljana Vreme: 13.07.2014 14:10h

    Princezin sin Dajane kad se zenio gledali smo prenos svadbe a Noletov nismo kakva je to nepravda

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP