Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

PAPARAZZO

Dragana u zagrljaju latinskog zavodnika!

Autor: Dragana Tripić | 09.04.2014 - 07:30:00h | Komentara: 2

Dok naše pojedine poznate ličnosti maštaju da snime zajedničku numeru sa nekom inostranom zvezdom, Dragana Mirković je otišla korak dalje i snimila duet sa slavnim portorikanskim kantautorom Hozeom Felisijanom, u čijem zagrljaju je „Alo!” juče uslikao ispred jednog prestižnog beogradskog hotela.

Neraskidivo  prijateljstvo:  Dragana i Hoze

Neraskidivo prijateljstvo: Dragana i Hoze | Foto: Dimitrije Goll

Njih dvoje su nekoliko sati sedeli u hotelu i razgovarali, a kako smo saznali, Dragana je ovog latinskog zavodnika dovela u Beograd kako bi ekranizovali pesmu „Ne odlazi”.


Dragana i Hoze su se sastali u prestoničkom hotelu kako bi se dogovorili o spotu, a zatim su se uputili u jedan klub, gde su započeli ekranizaciju numere, a celokupno snimanje će trajati dva dana. Inače, Dragana je u Beograd stigla u potpunoj tajnosti, te se iznenadila kada smo je pozvali i upitali je kako teku pripreme za snimanje spota, ali je ipak sa zadovoljstvom dala izjavu.

Ispratila kolegu do  automobila koji je  vozio njen suprug Toni

Ispratila kolegu do automobila koji je vozio njen suprug Toni | Foto: Dimitrije Goll

 
- Snimila sam pesmu sa Felisijanom kao poklon mojim fanovima, koji su uvek u meni videli nešto ispred vremena, jer sam po njihovom mišljenju bila inovator u folk muzici - samouvereno je rekla pevačica za naš list i dodala da je pesma snimljena na engleskom i španskom jeziku, a urađen je još jedan remiks u izuzetno brzom ritmu.

Folk zvezda je i ovog puta uspela da iznenadi svoje fanove i ode korak dalje, upravo zbog toga što je duet snimila sa slavnim Hozeom, koga naša publika i te kako dobro poznaje. Duet je rađen u srednjem ritmu, a Dragana se pojavljuje kao gost koji peva odeređene deonice. Kada spot bude gotov, Hoze namerava da ga odmah promoviše širom Evrope i Latinske Amerike, a onda će biti predložen za prestižno priznanje „Gremi”.

Dragana Mirković

Dragana Mirković | Foto: Dimitrije Goll


Podsećanja radi, čuveni portorikanski kantautor Hoze Felisijano i naša zvezda upoznali su se na prijemu kod slavnog tenora Hozea Karerasa, gde je Dragana samouvereno prošetala među samim kremom svetskog društva. Na tom prijemu rodila se ideja o duetu koja je ubrzo realizovana, a ovih dana će se i ekranizovati.
Poslednji komentari
  • Nina Vreme: 09.04.2014 08:56h

    GAGO PRELEPASI <3 UZ TVOJE PESME SMO UZRASTALI KAO DECA I SADA SMO TU VEC GENERACIJA I UVEK SMO UZ TEBE DO KRAJA TVOJA RAJA FANOVA ZELIM TI MNOGO USPEHA .

  • miki Vreme: 10.04.2014 08:05h

    Novinari vaše redakcije stalno koriste izraze prestonički, prestižni i to sasvim nepotrebno. Viđeni su u jednon hotelu itd.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP