Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

PREDSEDNIK SRBIJE I PRVA DAMA IZGUŽVANI TOKOM SLUŽBENE POSETE AZERBEJDŽANU

Dragice, kamo pegla?

Autor: Ekipa VIP | 13.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 11

Dragica Nikolić, prva dama Srbije, povela je u službenu posetu Azerbejdžanu Violetu Karić, široj javnosti poznatiju kao „savetnicu za cipele“, no, sudeći prema fotografijama iz ove prijateljske nam zemlje, možda bi bilo pametnije da je na put ponela - peglu!

Važno je da se posao  obavi: Toma Nikolić

Važno je da se posao obavi: Toma Nikolić

U susretu sa bračnim parom Mehriban i Ilhamom Alijevim, naši delegati delovali su malo izgužvano, posebno Toma u predelu pantalona, dok je Dragičin kaput takođe imao vidljive neravnine!

Na fotografijama objavljenim na zvaničnom sajtu prve dame Azerbejdžana teško je ne uporediti „uštirkane“ pantalone Alijeva i neispeglane Nikolićeve. Da to ne bude jedini signal da je srpskoj delegaciji pegla na ovom putovanju bila neophodna pobrinula se i Dragica, čiji je kaput bio vidno izgužvan.

Vide se  tragovi  putovanja:  Dragica Nikolić

Vide se tragovi putovanja: Dragica Nikolić

Da li su u žurbi Nikolići zaboravili da u Baku povedu osobu koja bi se pobrinula da izgledaju cakum-pakum ili im se previše sastanaka i sedenja loše odrazilo na garderobu, nije nam poznato, ali je zaključak mnogih da pored veoma elegantne prve dame Azerbejdžana i nisu imali neke prevelike šanse da vizuelno zablistaju. U svakom slučaju, najbitnije je da je ova službena poseta Nikolića urodila plodom i da su učvršćeni prijateljski odnosi s Azerbejdžanom. Visoka moda ne, ali visoka politika - da!

Njoj  peglanje  ne fali:  Mehriban  Alijeva

Njoj peglanje ne fali: Mehriban Alijeva

Azerbejdžanka pegla čak i bore!


Pojava supruge predsednika Azerbejdžana Mehriban malo koga je ostavila ravnodušnim! Dok su mnogi komentarisali njen prefinjeni stil odevanja, drugima je u prvom planu bilo njeno zategnuto lice, za koje se pretpostavlja da je rezultat neke estetske intervencije. Gospođa Alijeva je čak neke fizičkim izgledom podsetila na folk pevačicu Cecu Ražnatović, pa je bilo i komentara u tom smislu.

Poslednji komentari
  • Mira Karanovic Kovacev Vreme: 13.02.2013 08:45h

    Nikada, do sada, nisam videla ovako poguzvanog politicara, a tek predsednika i njegovu suprugu... Uz svo uvazavanje cinjenice da je to bio dug put, ali ne zaboravimo da su sa njima putovale i zene iz njihovih pratnji, ne mogu da opravdam ovu BRUKU. Ne znam ko je tu zatajio, ali neko bi morao da snosi posledice ove neprijatne situacije za nasu drzavu. Prosto ne mogu da verujem da se niko nije usudio da kaze predsedniku da se poguzvao i da treba da promeni odelo. Da sam na njegovom mestu, sve bih ih smenila i to ODMAH, jos u Bakuu.

  • Stevan Vreme: 13.02.2013 08:56h

    Kada se srede prilike i neprilike u Srbiji bice vremena i za lickanje i pickanje.

  • milivoje Vreme: 13.02.2013 10:49h

    ajde napisite sta su razgovarali i postigli tamo.samo pljujete i rugat se,a ova mirra bi i da smenjuje. da nisu bili izguzvani sigurno bi napisali kako su skockani i provode se tamo a zemlja u bedi. sram vas bilo.s

  • Zoran Vreme: 13.02.2013 14:00h

    Alo, on je predsednik a njegova supruga je prva dama Srbije. Kakva nekultura nazivati ih izgužvanim. Samo umete da pljujete svoju zemlju, sram vas bilo!

  • 022 Vreme: 13.02.2013 18:01h

    Само нека они донесу инвестиције у Србију а о изгужваности нека воде посла беспослени као и до сада.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP