Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

IDU DA UPOZNAJU ZETA

Dušicini roditelji uskoro putuju u Majami!

Autor: Blic | 20.06.2015 - 13:30:00h | Komentara: 0

Prvo su se smuvali, pa raskinuli posle svega nekoliko dana, a sada su se pomirili. Bivši košarkaš sada je spreman da romansu sa Dušicom Savić podigne na viši nivo.

Marko Jarić sa novom devojkom

Marko Jarić i Dušica Savić | Foto: Splash News

Otac lepe manekenke Dušan Savić otkriva šta je novo u ovoj vezi.

- Mi smo odlično, hvala na pitanju i naravno da smo neprestano u kontaktu sa Dušicom. Ona se uvek slatko ismeje kad čuje šta se piše ovde kod nas. Super je ona. Srećna je i zadovoljna, ali neće dolaziti u Beograd ovog leta, jer ima ispite koji je čekaju u Majamiju. Neće imati vremena za to - objašnjava nam otac lepe manekenke i studentkinje arhitekture Dušice Savić, koja je već neko vreme u vezi s našim poznatim košarkašem.

Iako su pre mesec, kada je Dušičina i Markova veza obelodanjena, tj. kad su se u javnosti pojavile fotografije s plaže, i Dušica i njeni roditelji prošli kroz pakao zbog pritiska na koji nisu navikli, stvari su se slegle.

- Konačno je završen taj haos. Mada niko ništa loše i nije pisao. Nema ni šta… Dušica je dobra devojka, i to će vam reći svako koga pitate, a Jarić, rekao bih takođe… To što se viđaju je njihova stvar, i mi se u to ne mešamo. Bitno je samo da je ona srećna i da ispunjava obaveze oko fakulteta - kaže tata lepe Smederevke.

- U jednom trenutku pozvao sam ćerku i rekao joj: „Dušice sine, stvarno, reci nam ako dolazite u Srbiju da znamo…“, na šta je ona rekla: „Ma ne, tata, nećemo dolaziti. Imam obaveze oko fakulteta tako da ništa od toga.“ Mi ćemo ići tamo pa, eto, možda ga tamo upoznamo - kroz smeh zaključuje Dušan Savić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP