Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

POPULARNA PEVAČICA UŽIVALA SA ĆERKOM I DEČKOM U KOŠUTNJAKU

Goca odvela Lenu i Rašu na piknik!

Autor: A. Radojević | 18.08.2013 - 09:30:00h | Komentara: 6

Medijska hajka i rat koji je u proteklom periodu njen bivši suprug Ivan Marinković započeo protiv nje, za Gocu Tržan očigledno ne predstavlja nikakav problem, već smirena i sa osmehom na licu uživa u najvrednijim životnim stvarima.

Mama čestitala  ćerki na pobedi  u partiji karata

Mama čestitala ćerki na pobedi u partiji karata | Foto: Željko Šafar

Naime, Gocu smo u toku jučerašnjeg dana uslikali kako u Košutnjaku svoju pažnju i energiju posvećuje mezimici Leni, a društvo im je pravio njen dečko Raša Novaković.

Lena sa uzbuđenjem  čekala da stignu u restoran

Lena sa uzbuđenjem čekala da stignu u restoran | Foto: Željko Šafar


Popularna pevačica se za medije oglasila saopštenjem samo kako bi odgovorila na prozivke bivšeg supruga, ali očigledno vreme ne troši na rasprave i prepucavanja, već na ćerku jedinicu, nastupe i jaču polovinu.

Raša birao  najbolje jela  za ručak

Raša birao najbolje jela za ručak | Foto: Željko Šafar

Srećni par i malu Lenu uslikali smo kako uživaju u zajedničkom ručku, dok oko njih sve vreme trčkara Gocin pas Toto. Do restorana hotela u Košutnjaku Lena je došla držeći mamu za jednu i Rašu za drugu ruku, što pokazuje da i te kako uživa u njegovom prisustvu.

Srećni par igrao  badminton u prirodi

Srećni par igrao badminton u prirodi | Foto: Željko Šafar

Dok se pevačicina mezimica odmarala na stolici pripremajući se za partiju karata sa mamom, Goca je sa Rašom igrala badmington. Nijednog trenutka nije skinula osmeh sa lica i, sudeći po njenom ponašanju, slobodno se može reći da Goca uživa u spokojnom životu.
 
Nakon što su odigrali jednu partiju, neumorna pevačica pokazala je da je supermama i odmah se posvetila svojoj ćerkici igrajući karte. Njih dve su se zabavljale i sve vreme zadovoljno smeškale, a da je maloj Leni pokazala sve cake u ovoj igri, pokazuje i trenutak kada joj je čestitala na dobijenoj partiji.

Goca dovezla dve  ljubavi na piknik

Goca dovezla dve ljubavi na piknik | Foto: Željko Šafar


Tržanova koristi svaki slobodan trenutak da se posveti Leni i da joj svaki dan bude drugačiji i zabavan, a sudeći po fotografijama, može se reći da devojčica uživa u svakom trenutku provedenom sa mamom i njenim dečkom.

Konobar napojio  Gocinog psa!

Konobar napojio Gocinog psa! | Foto: Željko Šafar


Konobar napojio Gocinog psa!

Da pevačica Goca Tržan vodi računa o svojim kućnim ljubimcima, pričala je više puta, a mi smo se sada u to uverili. Naime, ona je za svog psa Tota ponela posebnu činiju iz koje on pije vodu, a kako bi se i on osećao posebno, konobar je prišao kučetu i iz posebnog bokala mu sipao vodu. I on se na pikniku osećao zadovoljno jer je i njemu posvećeno vreme kako bi se izigrao i uživao u prirodi.

Poslednji komentari
  • barbarela Vreme: 18.08.2013 07:09h

    Ovo kao da je pisala Gocina mama. Očigledno naručen tekst, onda su svi živeli srećno do kraja života.

  • shomi Vreme: 18.08.2013 14:49h

    Rasa izgleda super...mmmmmmmmmmmmm

  • Rod rodjeni Vreme: 18.08.2013 15:08h

    Da poznajes prilike znala bi da je njena mama jedna divna skromna zena i da je ovakve stvari ne zanimaju, da cak i ne prilazi kompjuteru. nekome ocigledno smeta sto je ovo zaista tako i ne asamo tu ngo na mnogim mestima na kojima ih ne mogu snimiti,,. kome pravo kome krivo ali oni za sada super funkcionisu i ne osvrcu se na tudje zlurade komentare. Svi mi imamo svojih briga, nesuglasica, ponesto rodjenima ne odobravamo ali se ipak svoj stiti, a ovako o drugima sve najgore. lako se sakriti iza kompa i bljuvati, a niko nije zapazio da ovaj prezgodni momak ni jednu rec nije rekao za dve godine niti je iskoristio to sto se pise o njemu. Mogao je i da tuzi, ali cuti jer je pametan i gleda svoja posla.

  • svejesuper Vreme: 18.08.2013 16:17h

    Koliko ja vidim,a ne vidim lose,niko se na ovim slikama ne smeje.i ovo dete je ovde samo za slikanje.N znam,koliko je doticna bas pametna,kad mora javno da prica o svojim problemima,a dete u svemu tome ne moze da se brani.

  • Žeks Vreme: 18.08.2013 16:39h

    Da nije Maje Nikolić ova bi bila na prvom mestu po bezobrazluku.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP