Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG

Goca Tržan se pomirila sa Rašom! (FOTO)

Autor: Zorica S. Radulović | 23.09.2014 - 21:00:00h | Komentara: 2

Goca Tržan i Raša Novaković ponovo su u ljubavi. Kako „Alo!” ekskluzivno saznaje, pevačica i bubnjar iz njenog pratećeg benda našli su se pre nekoliko dana u jednom prestoničkom restoranu i posle dužeg razgovora složili se da njihova ljubav zaslužuje da joj pruže još jednu priliku.

Goca i mlađani Raša

Goca i Raša

- Raša je nakon mnogih tekstova po novinama odlučio da pozove Gocu i da od nje lično čuje šta je istina. Goca mu je rekla da je sačeka u njihovom omiljenom restoranu, gde su se i našli. Prvo su se raspravljali u vezi sa nesuglasicama koje su ih i udaljile, a kada su ih prevazišli, složili su se da treba da se pomire - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje da su oboje veoma srećni jer su prešli preko svih razlika.

Ljubav u restoranu

Ljubav u restoranu

- Razmenjivali su nežnosti nasred restorana kao deca. Videlo se da su nedostajali jedno drugom i da se i dalje mnogo vole. Raša je bio presrećan što mu je Goca oprostila njegove bubice i bukvalno je nije ispuštao iz naručja čitavo veče. Iz restorana su izašli držeći se za ruku. Goca jeste nakon raskida sa Rašom bila u vezi sa drugim muškarcem, ali je to kratko trajalo jer nisu našli zajednički jezik - završava priču naš dobro obavešteni izvor.
Kako bismo potvrdili ove informacije, kontaktirali smo sa Gocom Tržan, koja je nam je samo potvrdila da se poslednjih dana oseća sjajno.
- Posle razvoda ne pričam o svom ljubavnom životu. Mogu da govorim samo o svom trenutnom raspoloženju, a poslednjih dana se osećam sjajno - izjavila je Tržanova za „Alo!”.
Inače, kada su se u medijima pojavile priče da Goca ima novog dečka, oglasio se i njen bivši muž Ivan Marinković, koji je izjavio da je pevačica novog izabranika izmislila. Nakon toga, Tržanova je za jedan nedeljnik dodala da nema potrebe da bilo šta izmišlja i da se nikada nije bavila takvim stvarima. Očigledno da neke stvari kod bivših supružnika još uvek nisu raščišćene, bar kad su prozivke u pitanju, a da je Tržanova shvatila da je njena ljubav ipak Raša Novaković.

Posvađali se zbog svadbe!

Problem između Goce i Raše nastao je zbog toga što Goca nije želela veliku svadbu, na čemu je Raša insistirao. Pevačica je htela intimno venčanje u krugu najbliže rodbine i prijatelja, dok je Raša insistirao na velikoj svadbi po vojvođanskim običajima. Tada su počele nesuglasice koje su kulminirale raskidom.
Poslednji komentari
  • Arsa Vreme: 24.09.2014 08:43h

    Retko se sreću ženske osobe koje se upuštaju u vezu sa znatno mlađim muškarcem. Na fotki izgledaju kao majka i jedva punoletno dete.

  • RATKO Vreme: 24.09.2014 09:20h

    Goco, gde nadje ovo dete?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP