Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

DOK ČEKAJU BEBU

Jelena i Novak u druženju sa decom! (FOTO)

Autor: A. O. | 11.05.2014 - 19:45:00h | Komentara: 0

Da jedva čekaju novembar i rođenje bebe, proslavljeni srpski teniser Novak Đoković i njegova buduća supruga Jelena Ristić pokazali su juče na humanitarnoj šetnji, koju je organizovala njihova fondacija.

Lepo im stoji beba: Novak Đoković i Jelena Ristić

Lepo im stoji beba: Novak Đoković i Jelena Ristić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 Oni su se sve vreme igrali i tepali bebama koje su roditelji doveli na ovaj hepening. Uz osmeh su uživali i u performansu klovna koji im je čak napravio balone u obliku cveta i mača i zajedno sa njima prošetao atletskom stazom.

Deca obožavaju  tenisera

Deca obožavaju tenisera | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Kada budete imali vaše mališane, ja ću da ih uveseljavam - rekao im je animator, kojem su se oboje uz osmeh zahvalili.
Iako nisu želeli da pričaju o detaljima iz privatnog života, očigledno je bilo da jedva čekaju novo poglavlje, jer čim su došli, pohrlili su ka kolicima kako bi izljubili bebu njihovih prijatelja, dok su se i tokom performansa stalno igrali i tepali najmlađim učesnicima. Činjenica je i da Jeleni prija drugo stanje dok joj se stomak, iako je četvrti mesec, samo malo nazire. Buduća gospođa Đoković pokazala je i da nije razmažena trudnica, jer je bez problema sa učesnicima obišla nekoliko krugova na stazi i sve vreme vodila računa da sve u organizaciji bude u redu. Ona se samo s vremena na vreme osvežavala vodom kako ne bi dehidrila na jakom suncu, a sudeći po projektima na kojima radi, u okviru humanitarnog fonda, čiji je ona direktor, ne planira uskoro ni da ode na trudničko bolovanje.

Srđan vežba za ulogu dede, Jelena za ulogu mame

Srđan vežba za ulogu dede, Jelena za ulogu mame | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 - Mi kao fondacija ćemo nastaviti ovim tempom. Non-stop radimo i nastavljamo sa “Školicom života” u okviru koje ćemo renovirati četiri vrtića, tu je takođe i projekat “Porodični sardnik”, a krajem oktobra nam pristižu i novi projekti koje treba izaberemo za narednu godinu - istakla je Jelena, koja i ne pomišlja da će u tom trenutku biti pred porođajem.

Oduševio ih  klovn: Nole i Jeca

Oduševio ih klovn: Nole i Jeca | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 Nakon što se završio oficijalni deo u kojem je prikupljen novac za obnovu osnovne škole “Radoje Domanović” u Paraćinu, Jelenu je presreo jedan od prijatelja koji joj je čestitao što će postati majka i pitao je kako podnosi trudnoću.

Trudnički stomak se nazirao ispod majice

Trudnički stomak se nazirao ispod majice | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 - Hvala ti puno. Super se osećam, sve je dobro - otkrila je Jelena u neformalnom razgovoru koji smo čuli, dok su budućim roditeljima na prinovi čestitali čak i mališani koji su dolazili da od Novaka uzmu autogram.

Jelena se presvlačila u autu!

Što se mora  nije teško: Jelena

Što se mora nije teško: Jelena | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 Poput sasvim običnih ljudi Novak i Jelena su na atletsku stazu došli odvojenim automobilima koje su sami dovezli. S obzirom da je svaki učesnik humanitarne šetnje imao majcu “Hodaj milju za osmeh”, njih dvoje su svoje obukli nakon što su stigli. Jelena je samo otvorila vrata auta kako bi joj bilo lakše da se presvuče i potpuno opušteno svukla svoju majcu i obukla reklamnu. Budući mladenci, čija svadba je najavljena za jul stavili su i novac u donatorsku kutiju za obnovu škole. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP