Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

ZBOG PISANJA PO INTERNETU

Jelena Maćić ide u zatvor!

Autor: A.O. | 22.03.2015 - 17:30:00h | Komentara: 11

Šminkerka Jelena Maćić otkrila je na svom profilu na Facebook-u da je MUP Srbije protiv nje podneo krivičnu prijavu zbog pisanja stavova na pomenutoj društvenoj mreži.


Jelena Mačić

Jelena Mačić

Kako je još istakla, u ponedeljak ide u Palatu pravde.
- ILI JESI ILI NISI... JESAM! MUP Srbije podneo je krivičnu prijavu protiv mene zbog pisanja na ličnom nalogu na FB-u. Danas su me zvali iz tužilaštva. Dva poziva su poslali koje ja primila nisam... nadam se da ni moja majka nije. Ona ne zaslužuje da joj dete proglašavaju za državnog neprijatelja... Sve u svemu, njihova ideja je sledeće... da to rešimo ispod žita... ili da uplatim novac u humanitarne svrhe ili da idem na društveno koristan rad... dakle... oni su tužili i optužili... i doneli presudu. Neće da bude! Evo zašto... U realnom životu ja sam uzoran građanin. Vrhunac mog kriminalnog delovanja je prelaz van pešačkog prelaza na Dorćolu kada saobraćaja neme. Sve račune plaćam na vreme. Plaćala sam i RTS pretplatu a tv nemam godinama... dobar sam radnik, prijatelj... ljubazni komšija... sve u svemu, građanin kakvog bi svako društvo poželelo... i ja da budem optužena?! Može... ja nisam pijana pevačica koja vozi kroz crveno. Ja nisam manekenka koja izmišlja otmicu i silovanje... nikada u životu uvredila nisam niti jednog pripadnika MUP-a. Ako treba da idem u zatvor zato što govorim i pišem ono što mislim... idem!

Jelena Maćić

Jelena Maćić | Foto: Fejsbuk

 
Vidite... ono što vama nije jasno... stavite me u dva metra. Ja glavom idem gde vi nikada nećete. Pristati na vašu nagodbu... podcenili ste me! Ja nisam razmažena javna ličnost! Ja na sebe da pljunem ne mogu... i da... možete da me osudite na deset godina! Nikada mišljenje promeniti neću... Stefanović je kompletan idiot! Ovom prijavom je to potvrdio... Neko je rekao da je mišljenje kao dupe... svako ga ima. Tako je... meni se moje sviđa. Vaša nagodba da ga promenim, neće moći. U ponedeljak u 9h idem u Palatu pravde. Ljudi, drago mi je da sam vas sve upoznala. Jelena nije pi*ka! U stvari jeste... kosmička! Ovo ja kao žena mislim. Muškarci su slobodni da rade po nahođenju. Nisam kriva... i idem u zatvor! Srpski Seveningen... - napisala je Jelena.
 
Poslednji komentari
  • dr Vreme: 22.03.2015 20:20h

    Nisam zlonamerna ni malo, u to vreme smo svi mi bili pod utiskom i stresom....elem, predlažem da se obavi psihijatrijsko, psihološko veštačenje, to bi možda moglo biti od pomoći optuženoj.

  • kg Vreme: 23.03.2015 00:15h

    Ma na veštačenje treba da ide ona druga strana

  • Срб Vreme: 23.03.2015 00:41h

    Извињавам се на незнању АЛИ ко је Јелена Маћић????

  • zoki Vreme: 23.03.2015 01:16h

    Evo je jos jedna Karleusa. I one mi je bio pun kufer, a tek ove kopije...

  • Mr Vreme: 23.03.2015 05:57h

    Bravo Jelena na stavu, ovakva borba tek počinje bez obzira na posledice. A gospođi dr želim da prisedne taj botovski sendič...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP