Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

PAPARAZZO

Jelena sama svoj majstor!

Autor: B. Radulović | 13.04.2014 - 08:00:00h | Komentara: 2

Da joj je snalažljivost jača strana pokazala je pevačica Jelena Kostov, koju smo primetili kako sama, na sred ulice u Košutnjaku popravlja auto. Iako je besno mahala rukama dok je telefonom pričala sa majstorom koji joj je davao instrukcije, Jeca je uspela da otkloni kvar i nastavi svojim putem.

Ne treba joj muška ruka: Jelena Kostov

Ne treba joj muška ruka: Jelena Kostov | Foto: Goran Srdanov

Kako smo saznali, dok se vraćala sa snimanja jedne od „Grandovih“ emisija Jeleni je auto počeo da trza i ugasio se na sred ulice. Uspela je nekako na leru da ga spusti par metara niže kako bi ga pomerila u stranu sa sredine puta i pozvala majstora, jer je žurila na nastup. Naš paparaco je uslikao u trenutku dok je dizala haubu i pričala telefonom.


- Ne mogu to da dodirnem vrelo je. Sija druga lampica. Taj kabl je levo - bile su neodređene reči koje je Jelena pričala sagovorniku, dok je za to vreme rukama ispod haube pokušavala da otkloni kvar. Ona očigledno nije bila spremna na ovakvu situaciju, barem ne te večeri, s obzirom da je napolju bilo hladno, a pevačica golog stomaka i u sandalama.

Kostovkoj je četvorotočkaš počeo da trza i ugasio  se na sred ulice, te je morala da se pokaže kao sposobna za hitne intervencij

Kostovkoj je četvorotočkaš počeo da trza i ugasio se na sred ulice, te je morala da se pokaže kao sposobna za hitne intervencije | Foto: Goran Srdanov


Kada smo je pozvali da je pitamo šta se zapravo desilo, nije mogla da veruje da smo je slikali, a nismo prišli da joj pomognemo.
- Pa, eto, dokazala sam da mi ruke ne služe samo da lakiram nokte! Ne znam šta se desilo, ali sam ja toliko bila besna i uplašena jer sam žurila na nastup u Leskovac, a nisam imala drugu opciju za slučaj da nisam uspela da upalim auto.
Majstor mi je sve vreme pričao preko telefona šta treba da proverim, jer mi je na instrument tabli svetleo akumulator, pa je on pretpostavio da se neki kabl otkačio. Uspela sam da ga vratim iako je sve oko njega bilo vrelo, ali sam auto sutradan ipak odvezla na servis. Bojala sam se da mi se tu noć posle nastupa ne desi isto, ali su momci iz benda sačekali da vide šta će biti, pa su otišli kući - prepričava Jelena.
Poslednji komentari
  • Majstor Vreme: 14.04.2014 05:10h

    Promenio bi ti ulje besplatno

  • dmj Vreme: 14.04.2014 07:46h

    Bmw najgori moguci auto..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP