Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

PUKAO JOJ FILM

Jovana Švonja: Dete će mi rasti što dalje od Srbije!

Autor: Pulsonline | 28.03.2015 - 13:30:00h | Komentara: 16

Manekenka Jovana Švonja porodila se juče i dobila devojčicu kojoj je dala ime Noel. Izbor imena je naišao na razne komentare na portalima i društvenim mrežama, pa je manekenka odlučila da reaguje, poručivši svima da joj se skinu sa grbače.

Jovana Švonja

Jovana Švonja

- Kako li sam samo mogla svom detetu da dam ime Noel, ma sram me bilo! Od toliko Jelena, Jovana, Maja, Svetlana, Radmila, Milica, Leposava i ostalih srpskih imena. Pa možda zato što ne nameravam da ograničim dete upravo na tu Srbiju na koju ste ponosni samo kada neko treba da se ispljuje na osnovu imena koje dodeli svom novorođenčetu. Toliko plitkih, malih i zavidnih ljudi... Ona je moja Noel, moj Božić i daću sve od sebe da odrasta što dalje od te iste Srbije, ne zato što ne volim zemlju u kojoj sam rođena i odrastala, naprotiv (Srbiju volim svim srcem), već zato što su ljudi u njoj iz minuta u minut sve veća goveda koja u tako velikoj i divnoj stvari kao sto je rađanje novog malog neiskvarenog života koriste tako banalnu stvar da bi mogli da šire negativnost.
E pa dragi moji, izvolite pa pravite i rađajte decu pa ih nazivajte Miloš, Draža, Ratko, Slobodan... Možda onda budete veći Srbi. I ljudi. A do tada mi sjašite sa grbače, imam dete kome treba da se posvetim. Laku noć - napisala je supruga fudbalera Filipa Đorđevića.

Jovana nije jedina poznata ličnost koja je ovo doživela. Ko je još imao slična iskustva, pročitajte ovde.

Poslednji komentari
  • SM Vreme: 28.03.2015 13:48h

    Potpuno je u pravu! Šta bre, koga briga kako će ona da zove svoje dete? Moji su Dušan i Miloš, ali to je moj izbor. Njen je Noel. Uzgred meni se baš dopada ime.

  • Mita Vreme: 28.03.2015 14:10h

    Ok,u pravu je za ovo zašta je odreagovala,i naravno ko ima pravo da se bilo kome meša u život i u izbor imena deteta?!Ali,generalno nema ni ona neku školu,niti neki uspeh u životu,pa da svima drži predavanja.Ko je ona?Prvo je rasturila brak Marku Jariću,a sada je uspela da smuva fudbalera(sponzora) i rodila mu je dete,što je ok.I,to je to.Još jedna starleta,da ne upotrebim onaj drugi izraz,koja ipak ima malo mozga,i umesto da vodi ljubav na TV-u,kao koleginice,ona je ipak našla bogatog sponzora i rešlila je sve svoje muke...Ipak,ne mora da se javno sramoti,za par hiljada evra.Ovako ubola odmah pun pogodak,doduše ne kao Sandra modelsica,ali nije ni ovo loše...

  • Dragce Vreme: 28.03.2015 14:18h

    Vi draga moja izjednačavate sebe sa suprotnom stranom koja vas kritikuje,a ja vam kažem Vi volite Srbiju do zadnjeg dinara koji bi da utrošite na zapadu.

  • Mitra Vreme: 28.03.2015 14:20h

    Lorena,Rija,Tifani,Noel,u prvi mah sam pomislila da se radi o vesti iz Holivuda.Glupost.

  • Beban Vreme: 28.03.2015 15:13h

    Pati devojka od kompleksa velicine !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP