Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

FUDBALER SE NI JUČE NIJE RAZVEO, PRESUDA ODLOŽENA ZA MESEC DANA

Kežman i Emilija se posvađali ispred suda! (FOTO)

Autor: B. Radulović | 27.05.2014 - 15:00:00h | Komentara: 8

Nezadovoljni što ponovo nisu uspeli da se razvedu, još uvek zakoniti supružnici nastavili raspravu na parkingu. Visina alimentacije i ovoga puta bila problem

Mateja i Emilija Kežman pred sudom / Foto: Jelena Vučetić

Mateja i Emilija Kežman pred sudom / Foto: Jelena Vučetić

 

Iako je mislio da će juče staviti tačku na brak sa još uvek zakonitom suprugom Emilijom, bivši fudbaler Mateja Kežman nije uspeo da se dogovori oko visine alimentacije i načina viđanja njihovo troje dece, zbog čega će sud konačnu odluku doneti u narednih mesec dana. Da su nezadovoljni ročištem još uvek zakoniti supružnici, pokazali su nakon suđenja, kada je usledila rasprava na parkingu Prvog osnovnog suda u Novom Beogradu, u koju su se uključili i njihovi advokati.

Mateja vređao novinare pred sudom
Kada je video da su ga dočekali predstavnici sedme sile ispred suda, Kežman je prišao novinarima i uputio niz uvreda.
- Kako vas nije sramota da stojite tu?! Koga zanima da li se Mateja Kežman razvodi dok zemlja preživljava pravu katastrofu. Ja sam obezbedio svoju supurgu i decu, koja žive lepo, ona nisu bez krova nad glavom. I vi ćete jednog dana da se venčate i razvodite, pa ćete videti kako to izgleda, sve ovaj odozgo vidi. Znaju li vaši roditelji čime se bavite i da kopate po tuđim životima? Jesu li ponosni na to? - besno je vikao Mateja i na podsećanje da smo pisali i o njegovoj svadbi, humanitarnom radu i golovima, nastavio je u istom maniru.
- Neću ja vama da se pravdam! Tražite one koji vam polažu račune. Imamo troje dece, možda preživljavam i još neke drame, možda mi je otac bolestan, a vas zanima da li se razvodim - vikao je fudbaler.
 

Vidno nervozan i besan Mateja došao je u sud nešto pre 11 časova, za kada je bilo zakazano suđenje, kada je Emilija prošla pored njega bez pozdrava i popela se do sudnice. Više od sat i po vremena trajalo je ročište kome je predsedavala sudija Lidija Pavlović, koja ni ovog puta nije uspela da donese konačnu odluku i razvede bračni par, zato što se nisu usaglasili oko visine alimentacije. Kako saznajemo, kao i na prošlom ročištu, Mateja nije hteo da pristane na visinu alimantacije koju je Emilija tražila, s obzirom na to da brine o njihovo troje dece, Lazaru, Aleksandri i Jakovu.
- Oboje su mislili da će ovog puta konačno potpisati razvod i postati slobodni, ali ni jedno od njih nije želelo da popusti. Emilija je kao i prošli put tražila veću sumu novca od one koju Mateja nudi, dok on nije želeo da pristane na veću alimentaciju - kaže naš izvor.
Mateja i Emilija nezadovoljni i ljuti izašli su iz suda sa svojim advokatima, kada su atmosferu iz sudnice preneli na parking. Emilijin advokat uporno je pokušavao da objasni fudbaleru neke stvari, dok je ona nervozno šetala između njih, hvatajući se za glavu. Mateja je sve vreme rukama objašnjavao svoj stav, kada su se u priču umešali Emilija i fudbalerov advokat.
- Nismo se još uvek razveli i ne mogu da iznosim detalje suđenja. Očekujem da će sud u narednih mesec dana doneti odluku - razočarano je rekla fudbalerova supruga.
Na pitanje da li je i ovog puta Mateja „kočio“ razvod zbog visine alimentacije, njen advokat je kratko rekao:
- Kao i uvek!

 

Otkazao svadbu jer se nije razveo?
Mateja Kežman navodno je otkazao svadbu jer se juče nije razveo sa Emilijom. Kako saznajemo, on je sa osam godina mlađom Marijom Perković iz Zemuna, sa kojom ima sina Filimona, trebalo da se venča sledećeg vikenda, ali su ti planovi odloženi do daljnjeg.

Poslednji komentari
  • Mina Vreme: 27.05.2014 15:11h

    Evo i transkripta razgovora, vidi slike: Slika 1. Ama sta vise hoces, zeno? Slika 2. Sta joj znaci to durenje? Slika 3. Ocu bre, pare, sta ti nije jasno? Slika 4. Emilija, zaboga, pa ne moze toliko ni u ludilu...

  • Marko Vreme: 27.05.2014 15:46h

    Cenka se sa svojom decom! Jadan i glup!

  • pantić Vreme: 27.05.2014 16:33h

    To Mateja, je.i im sve po spisku :-)))... Lešinari...

  • Seka Vreme: 27.05.2014 17:40h

    Koristi svoju decu kako bi se modirala i luksuzno živela. Pa dokle će biti na tuđoj grbači ovaj lenji parazit? Ženo, zasuči rukave, metlu ili gajbe u ruke. Za bolje nisi ni školovana.

  • nbg Vreme: 28.05.2014 00:46h

    @Seka Prvo ona je bila sa njim kad ove "sponzorusice" nisu htele ni da ga pogledaju, jer nije imao ni dinara u dzepu, i igrao je u Pirotu u beton ligi. Njen otac mu je pomagao, jer nije imao ni za hleb. Pratila ga je svuda po svetu, posvetila se njemu, rodila mu troje dece. Zato se verovatno i nije posvetila sebi. On joj je vratio tako sto je varao sa kim je stigao. Stan u kome sad zivi dobila je od roditelja, od njega nije uzela nista. Ovaj veliki "vernik" koji zivi u vanbracnoj vezi i ima dete rodjeno u takvoj vezi, ne mari za to kako mu zive deca i da li imaju sta da jedu. Nije poenta da majka ostavi decu kuci (troje male dece) i ide da cisti ulice. Ema je divna zena i njoj to ne bi bio problem. ALi je bezobrazluk da "gospodin" rasipa desetine hiljada po splavovima, a decu mu hrani tazbina..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP