Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

CAUŠEVIĆ PROSLAVIO ROĐENDAN UZ PRIJATELJE

Lukas i Brena pevali Zoranu slavljeničku pesmu!

Autor: B. Radulović | 06.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Perkusionista Zoran Kiki Caušević, koji je oženjen violinistikinjom Tijanom, ćerkom Bokija Miloševića, okupio je najbliže prijatelje kako bi proslavio rođendan. Atmosferu su do usijanja doveli Lepa Brana i Aca Lukas, dok je slavljenik nešto kasnije i sam dohvatio mikrofon.

Veselje uz Lukasove  pesme

Veselje uz Lukasove pesme

S obzirom na to da je na svim putovanjima Kiki stalni član benda Lepe Brene, njeno prisustvo na rođendanskom slavlju u jednom prestoničkom restoranu nije moglo da izostane, iako je perkusionista pozvao najbliže prijatelje na svoje intimno slavlje.

Među onima koji su prvi pristigli da mu ovim povodom izvuku uši je i kralj dobrog provoda Aca Lukas, koji je došao sa suprugom Sonjom. Dobro raspoložen, kao i uvek, on se među prvima dohvatio mikrofona kako bi svom dugogodišnjem prijateljiu i saradniku pesmom poželeo sve najbolje, a u tome mu se vrlo brzo pridružila i Brena.

Slavljenik: Kiki Caušević

Slavljenik: Kiki Caušević

Pošto Kiki uspešno krije godine, na slavljeničkoj torti je bio upaljen vatromet, koji je muzičar ugasio umesto svećica, nakon čega je zaplesao sa svojom lepšom polovinom sa kojom ima dva sina. Iako su oboje instrumentalisti, oni su prisutnim gostima pokazali i da imaju lep glas tako što je slavljenik dohvatio mikrofon, a Tijana mu se pridružila kao prateći vokal. Vesela družina slavila je do kasno u noć, uz đuskanje i priču, s obzirom na to da zbog posla nemaju često priliku da se ovako okupe.

- Lukas je začinio veče, dok su Tijana i Kiki otpevali duet snova - napisala je Brana ispod fotografija sa rođendana jednog od svojih najbližih saradnika.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP