Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

POSTALA UGOSTITELJKA

Manekenka Dejana Živković otvorila splav! (FOTO)

Autor: Blic | 02.06.2014 - 20:32:00h | Komentara: 0

Manekenka Dejana Živković, nekada devojka golmana Vladimira Stojkovića, a sada Vlade Mandića, suvlasnica je novog beogrdskog haus splava Club 94, koji je počeo sa radom ovog vikenda.

Atraktivna Dejana, obučena u seksi crnu haljinu bez leđa, imala je čast da preseču vrpcu na svečanom otvaranju, posle čega je otišla u separe gde je sa prijateljima veselo đuskala celu noć.

a- Volim haus muziku i rešila sam da se oprobam kao ugostitelj, a klub nosi ime 94, pošto je sve u znaku Hitne pomoći. Uglavnom će za pultom kluba biti poznata ekipa gradskih DJ-eva, a u toku sezone spremamo i inostrana gostovanja, ali i neka iznenađenja, koja nećemo ih još otkrivati – kaže ova novopečena ugostiteljka. Svi su primetili da Dejana na otvaranju nije bila sa novim dečkom Vladom, ali rekla nam je da ipak nije došlo do “nevolja u raju”, već da je Mandić jednostavno ovog vikenda morao da ode na kratak put i da je sve u redu sa njih dvoje.

aOd selebritija su se pojavili i košarkaš Asvela i naš reprezentativac Marko Kešelj, sa kojim su se prijatelji šalili da zbog visine ima najbolji pogled na splav, kao i naša olimpijska streljašica Ivana Maksimović sa dečkom, košarkašem španskog Valjadolida, Danilom Anđušićem. Tu je bio i bivši dečko modelsice Sindi – Uroš Ćertić, mladi glumac Luka Raco, Viktor Savić, a kako je bilo pogledajte u galeriji na nightlife.24sata.rs.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP