Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

ŠERIFOVIĆEVA NA DRUŠTVENOJ MREŽI OTKRILA DA JE U LJUBAVNOJ VEZI

Marija iskeširala 100.000 evra za poklon „dečku“!

Autor: Ekipa VIP | 20.06.2014 - 20:30:00h | Komentara: 3

Ekipa „Alo!“ krenula je u potragu za pevačicinim dečkom, ali smo ispred poslastičarnice zatekli samo nju, a tamo je dan ranije sedela sa svojim izmišljenim izabranikom

Marija šerifović

Marija Šerifović | Foto: Masanori Jošida

Pop pevačica Marija Šerifović iskeširala je oko 100.000 evra za najnoviji „rendž rover”, koji je poklonila, kako kaže, svom novom dečku. Iako je nedavno u svom dokumentarnom filmu priznala da je bila sa ženom, njene virtuelne prijatelje iznenadilo je priznanje da ima jaču polovinu više nego što je kupila tako skup poklon, a kada smo pokušali da pronađemo njenog izabranika, nije nam pošlo za rukom.

- Sada smo kompletni. Momak i devojka - opisala je Marija fotogrfiju na kojoj je džip njenog navodnog dečka priljubljen uz njen automobil koji je iz iste serije. Ona je u nastavku dopisivanja sa prijateljima otkrila da je ona zapravo kupila ovaj galantni poklon i odbacila mogućnost da je reč o devojci, kako su je fanovi zadirkivali.

Marija šerifović

Marija je juče pričala sa dečkom koji nije njen izabranik, a sama se odvezla svojim džipom | Foto: Masanori Jošida

 
- Odgovor je jednostavan. Jedan je moj, drugi od mog momka. Dobio je na poklon. Još neko pitanje? - pitala je Šerifovićeva radoznale virtuelne prijatelje.

- Marija je neko vreme bila odsutna iz Beograda, putovala je, a čim se vratila, napravila je pometnju. Tačnije, iznenadila je mnoge kada je na društvenoj mreži napisala da je svom dečku kupila isti automobil kao što vozi i ona. Ni njeni najbliži nisu upućeni u to da ona ima momka, a još manje da je to, ne znam koliko, ozbiljno, da bi mu poklonila tako skupoceni džip. Možda je ona namerno napravila šalu na svoj račun, jer je baš nedavno izjavila da je sama i da planira da poseti banku sperme kako bi postala majka, i to samohrana. Da ima partnera, ne bi tako govorila - rekao nam je izvor blizak Mariji.

Reporter „Alo“ juče je ranom zorom krenuo u potragu novog dečka pevačice, ali ispred poslatičarnice koju su otvorile ona i njena majka Verica bio je parkiran samo jedan džip. Kako bismo otkrili ko je gospodin tajanstveni, zavirili smo unutra, ali osim nekoliko žena nikog više nismo sreli. Oko 13 časova pojavila se Marija, koja je prvo ušla u svoj lokal, a nakon nekoliko minuta izašla iz istog i stajala ispred sa anonimnim momkom, koji nas je ugledao i preneo pop pevačici da je pratimo. Šerifovićeva nam je tada prišla i upitala šta radimo, a kada smo joj rekli da smo došli da vidimo šta ima novo kod nje, nasmejala se i poručila:

Marija šerifović

Nije joj bilo svejedno kada je videla ekipu "ALO!": Marija Šerifović | Foto: Masanori Jošida

 
- Eto, dočekali ste me, slikali, sad krenite polako svojim putem - obratila nam se Marija, koja je sela u svoj džip i uputila se u nepoznatom pravcu.
Poslednji komentari
  • Lazar Krstić Vreme: 21.06.2014 10:01h

    A da li si platila porez na tih zarađenih 100.000 € ?

  • rakica Vreme: 21.06.2014 14:55h

    A sta kazu poreznici??? Dokle vise, bre ovih VIP-ovaca? Ma koje doticna, mo ko su svi oni koji zaradjuju basnoslovne sume ,duguju za racune,poreze,doprinose i hvale se preskupom pokretnom i nepokretnom imovinom? E moj gospodine Premijeru,okrenite se oko sebe,procitajte ovakve clanke i mnogo ce vam se toga samo kazati!

  • vojislav Vreme: 21.06.2014 20:22h

    ma ko od pevaca u srbiji ima toliko pare to su samo price a kao prvo ovaj dzip vredi 137,000€ ako zelite da znate,a to sto ovi srpski navodno pevaci(pevaljke )uzimaju to je sve na lizing 99% provereno iz pouzdanih izvora vam kazem da neotkrivam osobe ,serifovic je uzela auto na Lizing (a posle i pus++ng) jer jos nije isplatila ni onaj predhodni sto je imala

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP