Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

IZGOVORILA SUDBONOSNO "DA"

Mariju Karan Venčavalo šest sveštenika! (FOTO)

Autor: B. Radulović | 25.05.2014 - 19:20:00h | Komentara: 6

Iako joj je takva bila namera, glumica Marija Karan nije uspela juče da se tajno venča s američkim producentom Džoelom Lubinom. Bez obzira na to što on nije pravoslavne vere, par se na večnu ljubav zakleo u crkvi Ružici na Kalemegdanu, gde ih venčalo šest sveštenika, uz pratnju crkvenog hora. Samo zbog njih je stazom koja vodi do oltara postavljeno belo platno, dok su duž stepenica stajale staklene vaze sa cvećem.

Prvi poljubac kao supružnika

Prvi poljubac kao supružnika | Foto: Goran Srdanov

 Mladenci su u portu stigli nešto pre zakazanog venčanja u pratnji porodice i prijatelja, dok je Marija blistala u venčanici sa dijademom u kosi. Iako su, kako saznajemo, imali probu venčanja jer Džoel nije upoznat sa tim činom u pravoslavnoj crkvi, on je sve vreme bio uzbuđen. Pravila naše crkve nalažu da ljudi katoličke i protestantske vere mogu da se venčaju pod krovom pravoslavne crkve bez posebne procedure. Mariju je do budućeg supruga doveo otac, kada je crkveni hor u porti zapevao.

Mariju je  otac doveo  do mladoženje

Mariju je otac doveo do mladoženje | Foto: Goran Srdanov

 - Njena želja je bila da sve bude bajkovito, zbog čega je izrazila želju da na venčanju bude i vladika. Džoel joj je prepustio organizaciju svadbe kada je reč o dekoraciji i detaljima, među kojima je bio i crkveni hor. Uzbuđena je već danima i želela je da sve bude onako kako je zamišljala. Nijednog momenta nisu štedeli za njihov najsrećniji dan, pa je tako Marija zablistala u venčanici koju je platila čak 16.000 dolara. U restoranu u kojem je organizovano slavlje, na insistiranje mladenaca, morale su da se promene sve zavese, koje su koštale 3.000 evra. Oko 140 zvanica je još pre mesec dana moralo je da odluči šta će da jede jer su glumica i njen izabranik insistirali na tome da im svi jave šta žele da im se nađe u tanjiru  - kaže naš izvor blizak glumici, koja nije želela da se sazna za njeno venčanje i da sve prođe bez medijske pompe.

Srđan Šaper

Srđan Šaper | Foto: Goran Srdanov 

Miloš Samolov

Miloš Samolov | Foto: Goran Srdanov

Nenad Stojmenović

Nenad Stojmenović | Foto: Goran Srdanov

 Rejf Fajns  sa pratiljom

Rejf Fajns sa pratiljom | Foto: Goran Srdanov

 Nakon što su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, mladenci su svoju radost podelili sa prijateljima, među kojima su se našli poznati glumci Nenad Stojmenović, Miloš Samolov i glumac Rejf Fajns, Džeremi Rener, kao i glumičin dobar prijatelj Srđan Šaper, i zajedno sa zvanicama krenuli ka restoranu tik iznad crkve, gde su dobra zabava i provod, za koje je bila zadužena Ana Kokić, trajali do duboko u noć, uz tortu i vatromet. Poput Ivkove slave, i njihova svadba je trajala tri dana, s obzirom na to da su zbog vanrednog stanja i dana žalosti prvobitni plan menjali nekoliko puta. Većina njihovih gostuju je još od četvrtka smeštena u hotelu u centru grada, gde su Marija i Džoel svakodnevno slavili početak braka sa različitim zvanicama. Kako saznajemo, mnogobrojni Džoelovi prijatelji i saradnici iz Amerike oduševljeni su hranom i običajima Srbije. 

Poslednji komentari
  • Bata Srećko Vreme: 25.05.2014 20:14h

    Kakva vest ! Udala se Marija ! Ide u Ameriku! Nije uspela da savata Milana! Mukica ! Ura bar nećete jedno vreme pisati o njoj dok se ne ostane trudna !

  • derto Vreme: 26.05.2014 02:04h

    ona je hrvatica, bravo!

  • Suad Vreme: 26.05.2014 04:19h

    E i svestenici idu na pare e da vidim njih sest kod siromaha hahahahaaaaa....

  • Drago Vreme: 26.05.2014 09:17h

    Karan je srbsko prezime, a ti verovatno mislis na pevaca Gorana Karana kome je otac Srbin ali ga je napustio kao malog Masimu isto,Borisu isto ali su izabrali konvertitstvo tj.hrvatstvo.

  • Stojan Vreme: 26.05.2014 12:01h

    A jel ostavila zavese restoranu?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP