Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

POSLE RAZLAZA SA ŽENOM

PAPARAZZO! Savo preboleo ženu uz Sandru Partizan! (FOTO)

Autor: Aleksandra Vučićević | 10.11.2014 - 21:00:00h | Komentara: 7

„Ista im je ljubav, isto im je sve“. Osim što dele veliku ljubav prema Fudbalskom klubu Partizan, Savu Miloševića i Sandru Partizan očigledno vezuju i dosta intimnije stvari jer sudeći po slikama koje imamo, njih dvoje su bliži nego što je iko mogao da pomisli.

Uz vino je sve lakše: Savo i Sandra

Uz vino je sve lakše: Savo i Sandra

Naime, „Alo!“ je ekskluzivno došao u posed fotografija bivšeg fudbalera i starlete (poznate isključivo po slobodnijim fotografijama) na kojima se vidi kako sede u jednom beogradskom kafiću, ćaskaju i pijuckaju, ali ono što je najzanimljivije, nakon opuštanja ulaze u njegov automobil i odlaze u nepoznatom pravcu.

Za golotinju je ekspert

Za golotinju je ekspert

Evo na šta je pao Savo Milošević

Sandra Partizan javnosti je poznata kako po navijačkom duhu, tako i po golotinji koju prezentuje na društvenim mrežama. Verujemo da su njene zanosne obline (silikoni) bile presudne da Milošević ne može da joj odoli, a mi vam prenosimo samo neke od izazovnih fotografija na koje je ova starleta ponosna.

S obzirom na to da je naš list nedavno prvi objavio informaciju da su se Savo i njegova žena Vesna razišli, pozvali smo Sandru kako bismo od nje čuli u kakvoj vezi je sa proslavljenim fudbalerom i da li mu je bila rame za plakanje.

- Jao, pa nisam ja u toj vašoj priči, mediji i to. Ne volim da se eksponiram. A šta ćete da pišete? Mi se viđamo, ali ne bih ništa o tome. Nekako mi je neprijatno - bilo je prvo što nam je rekla navijačica, a na pitanje da li nju i Miloševića vezuje nešto više od prijateljstva, Sandra je odgovorila:

Reklo bi se da su bili sami u kafiću

Reklo bi se da su bili sami u kafiću


- Znaš kako, mi smo i ranije imali nešto, nismo hteli da pričamo javno o tome, ali sada... On je još formalno u braku, pa mu neće ići u prilog da priča o tome. Ne bih da pričam o tome kuda smo otišli posle. Možete li da mi kažete šta će biti naslov? Je l‘ ste njega dobili? Baš mi ne ide u prilog da o tome pišete jer su moji roditelji konzervativni, pa sve ovo neće razumeti.
Do komentara Save Miloševića smo pokušali da dođemo, ali on nije ogovarao na naše pozive i SMS-ove.

Prvo je otišao on...

Prvo je otišao on...

... a zatim je ušla ona

... a zatim je ušla ona


Podsećanja radi, proslavljeni fudbaler je sa suprugom Vesnom bio 19 godina u braku, ali poslednjih godinu dana njihova ljubav ne funkcioniše i zato su odlučili da se raziđu.

Sandra i Šako

Sandra i Šako

I Šako opipao njene dude


Fotografija koja je pre nekoliko meseci šokirala fanove pevača Šaka Polumente je nešto što niko nije zaboravio. Naime, Sandra i on su pozirali kako bi fotografiju okačili na društvene mreže, međutim, ono što bode oči je njena bradavica, koja je ispala iz korseta. Koliko je Polumenta bio oduševljen, najbolje govori njegov prst.

Poslednji komentari
  • ivana Vreme: 11.11.2014 10:12h

    bljak,samo to mogu reci.....a bio je kul tip

  • Sarkazam Vreme: 11.11.2014 11:02h

    Jao kako je ona fina. Neće da njenim konzervativnim roditeljima bude neprijatno. Ćerka za primer. Bravo Savo, sjajno si izabrao

  • hehe Vreme: 11.11.2014 12:04h

    Roditelji joj konzervativni ako se pise u novinama, ali nisu konzervativni kad gledaju njene gole slike po novinana!?

  • MIKA Vreme: 11.11.2014 14:23h

    ,,KVALITETNA,, UTEHA ,A KOLIKO JE PARA POTREBNO ZA TAKVU UTEHU..

  • Kvazimoodo Vreme: 11.11.2014 15:31h

    Jel vi stvarno verujete da mu ovo nije namesteno. Pa to je sad najlakse. Povedese fotografa, sednes kraj koga hoces, slikaju te, juris za njim niz ulicu i slikaju vas kraj njegovih kola. Moze li covek biti toliko glup pa pomisliti da je ovo istina.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP