Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

EKSKLUZIVNI PAPARAZZO

Peković i Šarić se baškarili na jahti! (FOTO)

Autor: Ekipa ALO! | 05.08.2014 - 21:00:00h | Komentara: 1

Bivši košarkaš Partizana i jedan od najboljih centara NBA lige Nikola Peković (28) tokom vikenda bio je gost na privatnoj žurki Duška Šarića (36), brata optuženog narko-bosa Darka Šarića (44), na plaži Kamenovo u blizini Bečića. Sudeći po viđenom, Peković, poznat i kao prva zvezda crnogorske košarke, jeste u prilično prijateljskim odnosima sa Šarićem mlađim, koji je u aprilu ove godine izašao iz bjelopoljskog zatvora, gde je odležao kaznu zbog pranja para.

Mediji su pisali da je  Peković u Budvi i   poslom jer namerava da  kupi diskoteku „Top Hil“

Mediji su pisali da je Peković u Budvi i poslom jer namerava da kupi diskoteku „Top Hil“ | Foto: Emil Čonkić

 - Njih dvojica su se u subotu oko 16 dovezla jahticom koja je plovila pod američkom zastavom do plaže, gde su najpre popili piće u plažnom baru „La kapitale“, a potom se šalili i smejali sa još mnogo ljudi. Kasnije su sa ostatkom društva otplivali do jahte, gde su nastavili provod - kaže očevidac koji se zatekao na plaži.

Duško je u aprilu  izašao iz bjelopoljskog  zatvora, gde je odležao  kaznu zbog pranja  19,3 miliona evra

Duško je u aprilu izašao iz bjelopoljskog zatvora, gde je odležao kaznu zbog pranja 19,3 miliona evra | Foto: Emil Čonkić

 Šarić mlađi, po svemu sudeći, uživa na Crnogorskom primorju. On je na slobodi, na kojoj se našao od kraja aprila ove godine, kada je pušten iz pritvora u Bijelom Polju, u kojem je bio od novembra 2010. zbog pranja 19,3 miliona evra i zbog čega je 30. decembra 2013. osuđen na pet i po godina zatvora. Sa druge strane, Peković, inače rođeni Bijelopoljac koji ni ove godine nije pristao da obuče dres crnogorske reprezentacije, takođe se odmara u Budvi. 

Šurovanje pod  američkom zastavom:  Šarić i Peković

Šurovanje pod američkom zastavom: Šarić i Peković | Foto: Emil Čonkić

 Međutim, mediji su poslednjih dana izveštavali i da je tu i poslom, jer navodno namerava da kupi budvansku diskoteku „Top Hil“. Do Pekovićevog komentara juče nismo uspeli da dođemo, te ni da dobijemo odgovore na pitanja o pomenutim poslovima, niti od kada datira njegovo poznanstvo sa Šarićem, koji je zbog fudbalskog kluba „Rudar“ pre hapšenja bio poznato ime u svetu fudbala, ali ne i košarke. Zanimljivo je i da je Peković zakupio jedan od centralnih separea u „Top hilu“, ali i da crnogorski mediji godinama izveštavaju da su pravi vlasnici ove diskoteke upravo Šarići, i to zajedno sa pokojnim Draganom Dudićem Fricom. Međutim, valja navesti da je u zvaničnim registrima jedini i stoprocentni vlasnik ove diskoteke firma „Domino investment“ sa Maršalskih ostrva. „Top hil“, poznat po gostovanju brojnih domaćih i stranih zvezda, proglašen je za najbolji noćni klub na svetu za 2012. godinu, i to na prestižnom festivalu u Monte Karlu. „Top hil“ je tom prilikom pobedio u konkurenciji dva kluba iz Majamija i po jednog iz Njujorka, Dubaija, Moskve i sa Mikonosa. Da li su pisanja tamošnjih medija da Peković planira da postane vlasnik ovog kompleksa na brdu Topliš iznad Budve tačna, ostaje da se vidi.

Ruže za Gogu

Da podsetimo, folk pevačica Goga Sekulić blizak je prijatelj porodice Šarić, a Peković je svojevremeno Sekulićevoj poslao 101 ružu za njen rođendan, jer je navodno bio zaljubljen u nju. Nakon toga usledio je skandal zbog kojeg je Goga čak tužila KK Partizan, jer su košarkaši Partizana u svlačionici posle osvanja titule skandirali navijački hit: „Nikola Peković, ša-la-la-la, j...Gogu Sekulić“. Uznemirena Goga tada je izjavila da nikada ništa nije imala sa Pekovićem i da su se upoznali nakon što joj je poslao ruže, preko zajedničkog prijatelja na jednoj plaži u Crnoj Gori.
Poslednji komentari
  • Dragan Vreme: 05.08.2014 21:08h

    da nijesu u ameriku otisli

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP