Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

ZAVRŠENE POSLEDNJE PRIPREME ZA DANAŠNJE SLAVLJE

Pogledajte ekskluzivne snimke: Novak i Jelena na probi venčanja! (FOTO)

Autor: A. Radojević | 10.07.2014 - 15:45:00h | Komentara: 0

„Alo!“ slikao mladence u trenutku kada su odlazili sa ostrva Sveti Stefan, gde su, prema našim saznanjima, uvežbavali današnju ceremoniju

DijNovak Đoković i Jelena (još koji sat) Ristić

DijNovak Đoković i Jelena (još koji sat) Ristić | Foto: Zoran Ilić

 

Najpoznatiji srpski teniser Novak Đoković i njegova verenica Jelena Ristić, koji će danas izgovoriti sudbonosno „da“, juče su održali probu venčanja na Svetom Stefanu, a naš paparaco bio je na licu mesta i snimio je ekskluzivne fotografije. Mladenci su potpuno opušteni krenuli da obave poslednje pripreme pred svečani čin i uvežbaju postupke kojima će se danas zavetovati na večnu ljubav. Slučano ili namerno, oboje su bili obučeni u belo i osmeh nisu skidali sa lica.

Zabrana

 


Probna ceremonije održana je oko 17 časova, a tada su pristigle i ostale zvanice. Novak je, poput pravog đuvegije, dočekao rodbinu i najbliže

Pomereno venčanje
Zbog vremenskih neprilika koje se očekuju u Budvi venčanje Novaka Đokovića i Jelene Ristić pomereno je sa 18.30 na 16 časova, tvrde podgoričke "Vijesti".

prijatelje, među kojima su bili Viktor Troicki i Janko Tipsarević, kome je zbog hodanja na štakama pomagala supruga Biljana. Među zvanicama se našao i Mark Stilitano, bivši dečko naše teniserke Ane Ivanović, kao i španski teniser Karlos Gomez Herera. Najveseliji su bili Đokovićeva braća Đorđe i Marko, koga smo uspeli da uhvatimo na trenutak.


- Ne mogu ništa da komentarišem, došao sam ovamo da uživam - bilo je sve što nam je rekao dever pred probu venčanja.

Novak Đoković i Jelena Ristić na probi venčanja

Novak Đoković i Jelena Ristić na probi venčanja | Foto: Zoran Ilić

 


Ponosnu mamu Dijanu smo sreli kada je izašla iz svog apartmana kako bi donela svečanu haljinu za sinoćnu žurku. Novakovi baka i deka sa mamine

Samardžić oduševio zvanice

Željko Samardžić


Sinoć oko 21 čas sve zvanice su se okupile na Svetom Stefanu, kako bi se proveselili pred današnje venčanje. Pevač Željko Samardžić, koji je stigao među prvima, poželeo je svim gostima dobrodošlicu i dodao da mu je velika čast što će da peva prvom teniseru sveta.

strane, Zdenko i Elizabeta, takođe su prisustvovali probi, a lepo vreme su iskoristili za šetnju ovim ostrvom.


Radnici ni tokom jučerašnjeg dana nisu sedeli skrštenih ruku, pa su ceo dan unosili cveće i aranžmane kojima će biti ukrašeni svi stolovi.
Kako saznajemo, mladenci su se u utorak uveče sastali sa pevačima kako bi se dogovorili o repertoaru koji su sastavili najuži članovi porodice. Paparaco našeg lista uslikao je pevača Miroslava Ilića i frontmena benda „Femili“ Mišu Mijatovića kako poslednje trenutke pred večerašnji nastup koriste da pićem i cigaretama suzbiju tremu. Iako iza sebe imaju godine spektakularnih nastupa, odgovornost što nastupaju na Đokovićevoj svadbi je i kod njih unela dozu euforije.


- Čast mi je i zadovoljstvo da pevam na svadbi čoveka čiji sam veliki fan. Neizmerno sam srećan i ponosan što ću sa svojih nekoliko pesama ulepšati njegov najsrećniji trenutak u životu. Nije na meni da vam otkrivam detalje niti pesme koje ću otpevati jer ne bih želeo da poremetim njegovo intimno slavlje. Ipak je ovo planetarni događaj jer Novak je najbolji srpski teniser koji u svetu ima svoje ime u vrhu ovog sporta - rekao je za „Alo!“ „slavuj iz Mrčajevaca“.

D

Novakova mama: Dijana Đoković| Foto: Pixsell

 


Euforija se juče kao i prethodnih dana osećala na čitavom ostrvu, gde su limuzine pristizale tokom čitavog dana.

J

Janko Tipsarević došao na štakama | Foto: Pixsell

 

Novakovi baka i deka sa mamine strane Zdenko i Elizabeta

Novakovi baka i deka sa mamine strane Zdenko i Elizabeta | Foto: Zoran Lončarević

 

Braća Đoković ne kriju radost

Braća Đoković ne kriju radost | Foto: Zoran Ilić

 

Spisak muzičkih želja mladenaca

Miroslav Ilić i MIša Mijatović

Miroslav Ilić i Miša Mijatović | Foto: Zoran Ilić

 

Prvi srpski teniser je poznat kao veliki veseljak, pa se zato očekuje da će i svadba trajati do zore uz tradicionalnu srpsku muziku. Kako saznajemo, mladenci su se sa muzičarima sastali u utorak uveče i dogovorili o repertoaru, kako za svadbu, tako i sinoćnu ludu žurku koju su priredili na obali. Prema našim saznanjima, na spisku mladoženjinih želja su njegove omiljene pesme Tome Zdravkovića „Kafana je moja sudbina“, „Dotak‘o sam dno života“, „Za Ljiljanu“, „Ej, Branka“, kao i pesme Miroslava Ilića „Polomiću čaše od kristala“, Mire Škorić „Ne daj me, majko“, ali i Šemse Suljaković „Razbio si čašu“. Atmosferu će bendovi zagrejati starim rok i pop pesmama, ali i Novakovom omiljenom pesmom Kali Jej Repsen „Call me maybe“. Na dan svadbe, bend će u nekom trenutku zapevati i popularne dens hitove devedesetih, naročito hitove grupe „Tap 011“ poput „Plava“, „Lađe kapetan“ i „Bunda“. Za razliku od Novaka, nevesta je bila zadužena za balade i nešto suptilniji repertoar.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP