Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

MARKO MIŠKOVIĆ NADOKNAĐUJE VREME PROVEDENO U OKOVIMA U DRUŽENJU S PRIJATELJIMA

Prva kafa posle zatvora! (FOTO)

Autor: D. Ć. - A. D. - A. R. | 11.10.2013 - 22:30:00h | Komentara: 17

Otkako je državi iskeširao 3,3 miliona evra da bi izašao iz kućnog pritvora, Marko Mišković (32), sin najbogatijeg Srbina Miroslava Miškovića (67), nadoknađuje vreme provedeno u okovima u druženju sa prijateljima. Paparaco našeg lista uhvatio je Miškovića mlađeg dok je sa društvom ispijao espreso ispred kafića na Dorćolu, u mirnom delu Dobračine ulice.

Marko Mišković paparaco / Foto: Dimitrije Gol

Marko Mišković uživa u kafici / Foto: Dimitrije Gol

Sa njim u društvu su bili fudbaler Stefan Babović, sin biznismena Milije Babovića, košarkaški menadžer, advokat i doskorašnji finansijer kluba Mega Vizura Miodrag Miško Ražnatović (47), kao i još dvojica mladića, od kojih je jedan prijatelj Novaka Đokovića!

Zabrana

 

- Ako ne želite da mi napravite problem, nemojte da me slikate - rekao je Marko kada je primetio našeg fotoreportera, ali nije bio neprijatan niti se bunio zbog fotografisanja.

Mete „zemunaca“

Miroslav Mišković

Osim prijateljstva, Marku i Stefanu je zajedničko i to što su im očeve oteli pripadnici zloglasnog zemunskog klana. Miroslav Mišković je otet 9. aprila 2001. na Novom Beogradu, a istog dana je slobodu platio sedam miliona maraka. Beogradski biznismen Milija Babović je kidnapovan 24. marta 2002. i bio zatočen 40 dana, a za otkup je dao 10 miliona evra.

Miškovićevom sinu nije smetalo što sedi na staroj, drvenoj stolici i ćebencetu i što mu je piće posluženo na plastičnom stočiću, pa je na trotoaru opušteno ćaskao sa drugarima. Sportski obučen, u drečavožutom džemperu, maslinastozelenim pantalonama i starkama, raspoloženo je pričao i smejao sa prijateljima. Uočljivo je bilo da je Mišković junior bled u licu, što je i razumljivo jer je u ponedeljak izašao iz kućnog pritvora. Nakon nekog vremena su napustili kafić i krenuli u nepoznatom pravcu. Mišković je ušao u svoj automobil BMW i seo na vozačevo mesto, ali je sve vreme pratio da li je na meti našeg fotoreportera, dok se Babović odvezao u svom “poršeu”.
Sin vlasnika “Delte” pušten je iz zatvora 3. aprila, a šest meseci je bio u kućnom pritvoru, do 7.oktobra, kada mu je, nakon polaganja jemstva, skinuta elektronska nanogvica. Prethodno je u Specijalnom sudu dao obećanje da se neće kriti pošto je prethodno položio kauciju da se brani sa slobode. Sud je prihvatio predlog Miškovićeve odbrane da mu se kućni pritvor zameni upisom hipoteke na nepokretnosti, i to na lokal u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu od 250 kvadratnih metara.
Istim rešenjem sud je Miškoviću odredio meru zabrane napuštanja mesta boravišta odnosno teriotrije Republike Srbije, oduzet mu je pasoš i naloženo da se svakog prvog radnog dana u mesecu javlja policijskoj stanici u mestu u kojem živi. Mišković i njegov otac su sa vlasnikom „Nibens grupe“ Milom Đuraškovićem bili uhapšeni 12. decembra prošle godine zbog malverzacija sa putarskim preduzećima, kojima je, kako se sumnja, budžet Srbije oštećen za oko 30 miliona evra.

 

Prijateljski susret

“To je bio prijateljski susret, a o ni kakvim
transferima nismo pričali”, rekao je za “Alo!” Miodrag Miško Ražnatović.

Poslednji komentari
  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 11.10.2013 22:41h

    То је нама наша борба дала, да имамо Персу за Баба Серу.

  • Nislija Vreme: 11.10.2013 23:17h

    Ovaj Miskovic stariji me toliko podseca na onog kineza negativca (mrsavi,nikakav,sa naocarima,sto se cima na treptaj oka... vodja bande) u filmovima sa Brus Lijem!

  • Milan Vreme: 11.10.2013 23:22h

    Drugi mladic, ovaj sto drzi soljicu za kafu, je doskorasnji direktor Liberalno demokratske partije. Ima neka tajna veza?

  • nana Vreme: 12.10.2013 02:01h

    taj Djokovicev prijatelj je Tabas Milan, inace klasican dupeuvlakac svim burzujima po Beogradu pa naravno i sina najveceg burzuja

  • Aleksandar Vreme: 12.10.2013 09:24h

    Sad je valjda problem i što pije kafu. I skim pije kafu. Navikla Srbija da živi tudje živote, Farma, Veliki brat, valjda da se niko ne bi pozabavio svojim životom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP