Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

LJUBOMORA

Razvodi se Maraja Keri?!

Autor: Svet Plus | 21.02.2014 - 17:30:00h | Komentara: 0

Dugo se po svetskim medijima spekuliše da je brak između pevačice Maraje Keri i njenog supruga Nika Kenona zapao u krizu, a sada je sve izvesnije da će se i zvanično razvesti.

Maraja Keri & Nik Kenon

Maraja Keri i Nik Kenon

Gostujući u jednoj radijskoj emisiji pre nekoliko nedelja, pevačica Maraja Keri je otkrila da polovinu svog braka nije znala gde joj se suprug nalazi i da je najveći problem u njihovoj vezi daljina.

Nik zbog poslovnih obaveza većinu svog vremena provodi u Los Anđelesu, dok pevačica u Njujorku brine o njihovim dvogodišnjim blizancima. Navode o razvodu podgrejala je i prodaja njhove vile u Bel Airu koja se procenjuje na 13 miliona dolara, a i činjenica da su na premijeru Marajinog novog spota za pesmu "You’re Mine" došli odvojeno.

Takođe se kao razlog razvoda navodi i Nikova ljubomomora, jer njegova supruga često sarađuje sa zgodnim plesačima. Ipak, ono što je zbunilo fanove popularne pevačice, kao i medije je fotografija koju je Maraja postavila za Dan zaljubljenih na svoj Instagram profil, a pored koje je napisala: "Moj poklon je ovde, volim te!".
Ako je suditi prema fotografijama, do razvoda ipak ne bi trebalo da dođe. Poznati par se venčao 2008. godine, a pre sklapanja braka potpisali su i predbračni ugovor u kome je pevačica zaštitila svo svoje bogatstvo.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP