Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

ALO! USLIKAO ŠAULIĆA POSLE AFERE

Šaban na kolenima traži oproštaj (FOTO)

Autor: Sanja Arsić | 25.02.2015 - 12:00:00h | Komentara: 6

Šaban Šaulić (63) juče se vratio iz Dubaija, gde je otputovao u trenutku kada se digla prašina oko snimka na kojem se vidi kako ljubi Ivonu Negovanović Cucu (24) nasred Slavije. Naš paparaco uslikao je Šaulića juče na aerodromu, a on je odmah otišao u svoj dom kako bi razgovarao sa suprugom Gordanom i molio je za oproštaj.

Pokušava da se izvuče iz problema

Pokušava da se izvuče iz problema | Foto: Marko Metlaš

Po kralja narodne muzike na Aerodrom „Nikola Tesla“ došao je prijatelj, koji ga je odvezao u porodični stan kod žene i dece, kako bi razgovarali o situaciji kojom je cela porodica zatečena. Šaulić je pokušao koferom da se zakloni od našeg paparaca, nije želeo da nam da nikakav komentar, ali smo primetili da je sve vreme bio lepo raspoložen i nasmejan.

Prijatelj ga  odvezao do kuće

Prijatelj ga odvezao do kuće | Foto: Marko Metlaš


U momentu kada je pevač ušao u automobil, naša ekipa je krenula za njim i ispratila ga do porodičnog doma. Kako saznajemo, tamo ga je sačekala supruga, koja je bila veoma besna.

Krio se od  fotografa

Krio se od fotografa


- Goca je ljuta, osramoćena je, ne može da poveruje šta ju je snašlo. Kada je emitovan snimak, Šaban je bio u Dubaiju, dok je Goca bila kod kuće i pratila emisiju. Nakon toga čula se sa suprugom i rekla mu je da ne želi da ga sluša.

Gordana Šaulić

Gordana Šaulić | Foto: Jelena Vučetić

Pokušao je Šaulić preko dece da ubedi Gocu da ga primi u kuću kada se vrati sa nastupa, kako bi razgovarali kao odrasli ljudi. Kada je sleteo iz Dubaija, otišao je pravo kod žene i pokušao je da joj objasni da je sve to nameštaljka. Goca nije želela da popusti, rekla mu je da se oseća izdato, a rasprava je trajala do duboko u noć - ispričao je izvor blizak porodici Šaulić.

Hasan Dudić i Ivona Negovanović

Hasan Dudić i Ivona Negovanović

Hasan i Cuca u „Parovima“!

Kako „Alo!“ saznaje, ove sezone u rijalitiju „Parovi“ naći će se i Ivona Negovanović Cuca, čiji će partner biti njen dugogodišnji drug, ali i Hasan Dudić sa prijateljicom. Pozvali smo pevača kako bismo proverili priču.
- Tačno je da ulazim u „Parove“, a čuo sam da ulazi i Cuca. Iskreno vam kažem, nakon ovog što je uradila Šabanu, što je namestila da ih slikaju zajedno, bolje joj da ne ulazi. Pa ona nije svesna šta će je snaći ako uđe. Ovim putem joj poručujem da joj je bolje da ne ulazi! Ja sam o njoj svašta saznao i sve ću to da iznesem u javnost. Ta devojka nema granice - izjavio je Hasan za naš list.

Poslednji komentari
  • Cucka Vreme: 25.02.2015 12:59h

    Hasane, ne peri se sad zbog Gordane, svi znamo da sve znamo, cmook!

  • Zic Vreme: 25.02.2015 14:31h

    Sad Momcino trazi AZIL sto dalje od BG

  • lavinija Vreme: 25.02.2015 14:54h

    Radis kao konj ,zaradis kucu i onda ti treba odobrenje da u nju udjes/ Zamena teza/ Njegova zakonita zena sve moze djonom da postigne osim da je on postuje i voli/

  • nedjo Vreme: 26.02.2015 00:42h

    sve je ovo show prgram

  • ccc Vreme: 26.02.2015 18:47h

    I ako je bila svrha nečija slava onda je ova gospodjica promašila temu a i cenu jer neće dobiti na ulici ni 20E. Od pevanja nema ništa a Šaban pošto ima starije kćeri od nje treba da se zamisli nad svojom psihom. Takodje nije dovoljno samo dobro pevati.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP