Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

POPULARNI PEVAČ SA PORODICOM UŽIVA U BEČIĆIMA

Sergej se brčka sa ćerkama u Crnoj Gori!

Autor: Z. S. R. | 05.08.2014 - 10:00:00h | Komentara: 1

Porodica Ćetković, tradicionalno, svake godine letuje u Crnoj Gori, a ovog puta su se opredelili za jednu od luksuznih plaža u Bečićima, a naš paparaco je prvi put uslikao Sergeja kako na plaži uživa sa suprugom Kristinom i ćerkicama Lolom i Milom. Popularni pevač oka nije skidao sa svojih mezimica, pa ih je čak u stopu pratio i dok su se brčkale u moru, ali i igrale u pesku.

Sergej Ćetković

Sergej Ćetković | Foto: Zoran Lončarević

- Otkad je usvojio devojčice Lolu i Milu i tako proširio svoju porodicu, Sergej je najsrećniji čovek i svaki slobodan trenutak koristi da se njima posveti. Tako već nekoliko dana borave na Crnogorskom primorju, gde se sunčaju, kupaju i igraju na plažama, a Sergeju i Kristini je najbitnije da osmeh ne silazi sa lica njihovih mezimica - kaže za “Alo!” izvor blizak ovom bračnom paru.

Porodična idila: Sergej, Kristina, Lola i Mila

Porodična idila: Sergej, Kristina, Lola i Mila | Foto: Zoran Lončarević


Inače, Sergej svoju suprugu Kristinu poznaje još od malih nogu, a kako dugo nisu mogli da dobiju dete, odlučili su se na najbitniji korak u životu - da nakon 12 godina braka usvoje bebu. Tako je u njihov dom 2010. godine stigla devojčica kojoj su pevač i njegova supruga dali ime Lola, a koju ponosni tata od milošte zove “tatina mala plavuša”.

- Kada dođe vreme, dok Lola još poraste, naravno da ćemo joj reći da je usvojena. Verujte, i da nisam medijska ličnost i da se o usvajanju nije pisalo, trebalo bi da zna sve o tome! Ako Lolu bude zanimalo, Kristina i ja ćemo joj pomoći da sazna šta god treba o svojim biološkim roditeljima - ispričao je svojevremeno Ćetković.

Sergej Ćetković

Sergej Ćetković | Foto: Zoran Lončarević


Dve godine nakon dolaska Lole u njihovu porodicu, Sergej i Kristina su ponovo zakucali na vrata Doma za nezbrinutu decu u Bijeloj u želji da se njihova porodica proširi za još jednog člana. Tako je četvoromesečna Mila, koliko je imala kada su je usvojili, učinila presrećnim roditelje Sergeja i Kristinu.

- Želim da sa vama podelim ovu veoma radosnu vest. Moja tročlana porodica presrećna je što je postala bogatija za još jednog malog člana! Lola je dobila četvoromesečnu sestru Milu, a Kristina i ja još jednog anđela koji nam ulepšava svakodnevni život. Lola se ponaša kao prava starija sestra i neprestano mazi i pazi Milu - izjavio je tada Ćetković, koji je u jednom intervjuu ispričao da je najponosniji na sebe kada sprema hranu za svoje naslednice.

- Najponosniji sam na sebe kada se ujutru probudim i onako sanjiv, gledajući na jedno oko, ustanem da spremim dve bočice sa mlekom - rekao je svojevremeno Sergej Ćetković.
Poslednji komentari
  • Lili Vreme: 05.08.2014 13:21h

    Koji divni ljudi! Pojma nemam kakav je pevač i šta peva ali mi je ovim gestom postao najdraža osoba na svet zajedno sa svojom ženom. Toliko dece bez roditelja čeka ljubav ...da ne možeš a da se ne diviš ovakvim ljudima....RODITELJI SU ONI KOJI TE VOLE, NEGUJU, VASPITAVAJU A NE ONI KOJI SU TE RODILI...I OSTAVILI...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP