Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

POPOVIĆ DOČEKAO DRAGU U SVOM STANU

Seve u
Beogradu
kod Milana!

Autor: A. Veljković | 28.02.2013 - 18:48:00h | Komentara: 4

Ozbiljne pripreme Milan Popović je juče obavio pred dolazak svoje bivše drage Severine Vučković i njihovog sina Aleksandra u Beograd zbog pevačicinog gostovanja u emisiji Ognjena Amidžića, ali se ona na posedu svog nekadašnjeg partnera zadržala samo nekoliko sati, a on je u čast njenog dolaska naručio i hranu.

Severina

Ne želi da bude primećena: Severina je utrčala u Milanovu zgradu | Foto: Nebojša Marković / Copyright ALO!

 

Pevačica pred gostovanje kod Ognjena Amidžića boravila kod bivšeg i ostavila mu sina Aleksandra na čuvanje

Na poziv Ognjena Amidžića, Severina Vučković je juče došla u Beograd nekoliko sati pre snimanja, a dovela je i sina Aleksandra i uputila se pravo kod oca svog deteta, koji je prethodno obavio sve pripreme zbog njihovog dolaska.

Popović je tokom jučerašnjeg dana nekoliko puta napuštao svoj stan u centru grada, najpre oko 12 časova, pa se nakon kraćeg odsustva vratio oko 13 sati, da bi kasnije ponovo otišao. Kada se vratio, vreme je ubijao ispijajući kafu u svom kafiću i gledajući u telefon u iščekivanju poziva, da bi prekinuo uživanje u svom napitku nakon što ga je Severina nazvala i brzo istrčao iz lokala prešavši u stan kako bi sačekao Seve i svog sina.

Milan Popović

Milan Popović | Foto: Nebojša Marković / Copyright ALO!

Nekoliko minuta po njegovom ulasku u stan, na njegovu adresu stigao je i ketering. Potom je, tačno u 16 časova, stigla i Severina, provela nekoliko sati u stanu i srećna i sita otišla na snimanje ostavivši mu na čuvanje malog Aleksandra.


I dok je Vučkovićeva radila, Popović je čuvao sina, te se može zaključiti da je u njihovom slučaju nakon pomirenja ustanovljena svrsishodna podela rada.
Poslednji komentari
  • Baba Roksanda Vreme: 01.03.2013 00:41h

    Sinko, a jel ovo onaj sa jahte? Ili je samo premenio frizuru...

  • Monika Vreme: 02.03.2013 08:55h

    Srećno, želim im svako dobro! Volite se ljudi!

  • Raco Vreme: 03.03.2013 22:51h

    Zaboga,pustite ljude da se vole...da budu porodica. Ja sam njihov komsija i sve vreme sam zeleo da se problemi izmedju njih smire i rese..I drago mi je da sam to docekao.Nisu u ovom trenutku oni meni toliko bitni ,kao Milan I Severina.Meni su bitni kao normalni i pametni ljudi koji imaju dete i pred njima je buducnost..Ne treba se razvoditi,treba uciniti sve da se odrzi zajednica.Oni su to uradili i svaka cast.Milan je divan covek,sjajan komsija.Severina takodje,sasvim normalna i ponasa se ljubazno i prijatna u svakom pogledu.I cemu ovi glupavi komentari.Ne rugajte se drugome,to govori o vama,to govori koliko ste losi ljudi.Sutra se moze desiti da se vi suocite sa mnogo gorim stvarima u vasem braku,okruzenju.Otome razmisljajte pre nego sto krenete da nekog pokusate da povredite.

  • RACO SVAKA CAST Vreme: 05.03.2013 17:31h

    Divan vam je komentar

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP