Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

PAPARAZZO!

Sindi satima čekala da bi videla ćerku!

Autor: B. Radulović | 25.06.2014 - 19:00:00h | Komentara: 26

Pevačica Ivana Stamenković Sindi juče je posle tri nedelje ponovo videla četvorogodišnju ćerku Petru, nad kojom je nedavno izgubila starateljstvo.

Svaki minut čekanja trajao je kao večnost: Ivana Stamenković i Nevena Adžemović

Svaki minut čekanja trajao je kao večnost: Ivana Stamenković i Nevena Adžemović | Foto: Vesna Lalić

 Prema odredbama suda, ona je sa mezimicom provela dva sata, iako je više od 20 dana nije čula ni videla, jer je njen bivši suprug Nikola Pavlović dete odveo na more i nije se javljao na mobilni telefon.

Sindi je svako malo gledala u prozor stana gde joj je ćerka

Sindi je svako malo gledala u prozor stana gde joj je ćerka | Foto: Vesna Lalić

 Ni juče nije sve teklo glatko u komunikaciji bivših supružnika, zbog čega Nikola nije ispoštovao prvobitni dogovor da ćerku u 14 časova preda Ivani. Tri minuta pre dogovorenog termina, on je Sindi poslao poruku u kojoj joj saopštava da ne može Petru da izvede u dva, već u četiri sata po podne. Pevačica, koja se našla u nebranom grožđu, morala je dva sata da čeka ispred zgrade njegovih roditelja, gde se on nalazio sa ćerkom, kako bi je videla. 

Kada joj je bivši predao dete, rekao je nešto zbog čega su se sporečkali

Kada joj je bivši predao dete, rekao je nešto zbog čega su se sporečkali | Foto: Vesna Lalić

 Njoj je društvo pravila sestra Nevena Adžemović koja je sve vreme sa njom sedela na klupici, dok je pevačica nervozno brojala minute do susreta, cupkajući nogom. U jednom trenutku je samo ustala da kupi vodu kako bi se osvežile i ostatak vremena provela gledajući u prozor svekrvinog stana na trećem spratu. Desetak minuta pre 16 časova Nikola je izveo Petru, koja je odmah potrčala majci u zagrljaj. 

Zagrljalj koji je dugo trajao

Zagrljalj koji je dugo trajao | Foto: Vesna Lalić

 Sindi nije mogla da sakrije suze i sreću što je posle skoro meseca dana vidi, pa je vrtela, mazila i ljubila dugo na klupici dok nisu krenule dalje. Nikola je u jednom trenutku prišao novinarima, revoltiran što ga slikaju, a onda se vratio do Ivane i u prolazu joj dobacio par reči na koje mu je ona ljutito odgovorila. Pevačica je sa sestrom i ćerkom otišla da najbolje što može iskoristi ta dva sata sa jedinicom.

Odvele su je negde gde  će kvalitetno provesti  dva sata

Odvele su je negde gde će kvalitetno provesti dva sata | Foto: Vesna Lalić

 - Rekla mi je „mama, hoću da ostanem kod tebe, dugo sam bila kod tate”. Anđeo moj, srce mi se cepa - otkrila je Sindi kako se posle dva sata druženja rastala od ćerke koju je morala da vrati Nikoli.

Podsećanja radi, Ivana je odlukom suda izgubila starateljstvo nad ćerkom, koja je sa njom živla četiri godine i sada može da je viđa dva puta sedmično po dva sata i svaki drugi vikend. Ona je uložila žalbu na ovu odluku i ostaje da vidimo kako će se ova saga završiti. 

Poslednji komentari
  • srna Vreme: 25.06.2014 00:34h

    tuzno i zbog nje i devojcice,odvojiti majku od malog deteta je katastrofa,izivljavanje

  • dt Vreme: 25.06.2014 00:45h

    koliko li je sudija dobio para za ovakvu presudu da oduzme dete majci posle cetiri godine? A ako ona nije podobna, onda koliko osuditi sudiju sto je dete dosudio nepodobnoj majci?

  • danny Vreme: 25.06.2014 09:08h

    Koja je ovo tuga,ja sam majka,i znam kako je ovo bolno kad trebate ponovo da se razdvojite od svog deteta,svaka podrša Sindi,i neka joj je bog u pomoći da joj se vrati njeno dete,a o tom ocu neću da komentarišem,tako se ponaša jer mu se može,bezobrazno,ali nikad se ne zna..

  • Kaca Vreme: 25.06.2014 11:09h

    Kakav je to otac koji svom detetu uskracuje da bude sa majkom!!! Bas mu je sreca deteta na prvom mestu!!! A o sudstvu nemam reci...

  • Ana Vreme: 25.06.2014 11:40h

    Odakle sva ova hajka oko pevacice i njenog deteta. Vecina razvedenih ima slicne probleme. Ovo se vec predugo razvlaci po novinama. Ove probleme treba da resavaju nadlezne sluzbe a ako neko od njih koci, pisati o njima imenom i prezimenom. Ovako su oni zasticeni a samo dete trpi posledice. Roditelji su izasli iz anonimnosti .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP