Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

TRI PUTA KROZ CRVENO

Sloboda Mićalović sa ćerkama u kolima nasilno vozila (VIDEO)

Autor: | 19.11.2014 - 23:29:00h | Komentara: 11

Sloboda Mićalović je čak tri puta prošla kroz crveno svetlo iako su u automobilu sa njom bile njene četvorogodišnje bliznakinje Vera i Mila.

Snimatelji „Paparaco lova“ pratili su glumicu prilikom njenog odlaska do vrtića, gde je pokupila ćerkice i dalje sa njima nastavila bahatu vožnju prema stanu na Novom Beogradu.

- Ako je tačno da je Sloboda prošla tri puta kroz crveno svetlo i ako se to odigralo u roku od deset minuta, onda je reč o nasilničkoj vožnji, za koju je predviđena obavezna kazna zatvora od 30 do 60 dana, 14 kaznenih poena, kao i devet meseci zabrane upravljanja vozilom. Ako je prekršaje napravila u vremenskom periodu dužem od deset minuta, onda je reč o tri odvojena prekršaja, za koja je predviđena novčana kazna od 15.000 do 30.000 dinara, šest kaznenih poena i tri meseca zabrane upravljanja vozilom. Kad se sve to sabere, dolazimo do cifre od 45.000 do 90.000 dinara, 18 poena i devet meseci zabrane upravljanja vozilom. S tim što za 18 poena sledi oduzimanje vozačke dozvole i vraćanje u školu na ponovno polaganje! Takođe, ako je tačno da su sa njom bila deca u kolima, dobija još dodatna dva kaznena poena i dva meseca zabrane upravljanja vozilom - istakao je Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 20.11.2014 01:28h

    nista bez okanovica

  • CIRINELA Vreme: 20.11.2014 03:27h

    Paparaco podmetači čemu ovo. Kad se bolje analiziraju vaši snimci dva su vam u startu nekorektna i neistinita skretanje u desno ( postoji uslovno zeleno pa nije načinila prekršaj jer nije ometala ni jedno vozilo ) , Jedan je čist prolaz kroz žuto , tek belo vozilo iza nje prolazi kroz crvenoa. Paparaco podmetači. Posle samo ovih stvari prestao sam analizirati vaše "dokaze". Za objektivnost sedi jedan.

  • Dragan Vreme: 20.11.2014 03:27h

    E, pa malo ste ga preterali. Samo da izazovere atrakciju!? Prvo, jeste crveno, ali na toj raskrsnici postoji neka zelena strelica za pravo, koja me redovno zbunjuje. Drugo "crveno" definitivno NIJE, zelena strelica desno, kuda i ona vozi. Treće "crveno" može se diskutovati. Ušla je u raskrsnicu kada je bilo ŽUTO !!! Malo objektivnosti nije na odmet, iako žene danas mnogo agresivnije voze od naših mama pre 20, 30, ili 40 god. što svakako ne podržavam.

  • dzoja Vreme: 20.11.2014 07:13h

    Pa sta ceka gospoda za bezbednost saobracaja, imate dokaze pa zakon u ruke. Treba neko da strada a onda ....... . Molimo vas spasite nas ovih bahatih vozaca na vreme!!!

  • Alexa Vreme: 20.11.2014 07:38h

    a sto su drugi za njom prolazili aaa, a sto ima zaposlenih kineza a mi nemamo posla aaaa. a sta da se mi noj skinemo s vrata....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP