Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

MATERINSKI INSTINKT

Sneki bi volela da je trudna (FOTO)

Autor: blic.rs | 16.10.2014 - 21:30:00h | Komentara: 3

Iako, po svemu sudeći, nije u blagoslovenom stanju, očigledno joj je proradio majčinski instinkt pošto slobodno vreme najrađe provodi sa mališanima.

Nedavno je u domaćim medijima odjeknula vest da je Snežana Babić Sneki u 48. godini trudna. Pevačica je sama podstakla te glasine kada se na jednom javnom događaju pojavila u uskoj zlatnoj haljini ispod koje se ocrtavao stomačić.

a

Sneki se tim povodom nije oglašavala, ostavivši kolege i medije da nagađaju. Danima se nije pojavljivala u javnosti, ali mi smo je pronašli, i to kako se igra sa decom u Tašmajdanskom parku!

Juče oko 11 časova Sneki je stigla u park dobro raspoložena. Kad je videla mališane, prekinula je razgovor mobilnim telefonom i započela igru sa njima. Najviše pažnje joj je privukao jedan uplakani dečak kojeg baka nikako nije mogla da smiri.

a

Pevačica mu je prišla sa širokim osmehom, što je bilo dovoljno da se i mališan nasmeje, a zatim je razgovarala s njegovom bakom. Načuli smo da je od nje dobila pohvale da izgleda odlično, na šta je ljubazno zahvalila, a zatim je žureći napustila park.

Odmah smo pozvali vlasnicu najdužih nogu na srpskoj estradi da je pitamo kako se oseća i zamolili je da nam kaže da li je trudna ili ne.

- Hvala na pitanju, osećam se odlično, ali sam u veoma velikoj gužvi, pa nemam vremena za razgovor - rekla nam je Sneki kroz osmeh i prekinula vezu, ostavivši nas bez odgovora.

Sudeći po njenom ponašanju prema deci u parku, nema sumnje da bi Sneki bila odlična majka, želela ona da govori o tome ili ne.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 17.10.2014 07:46h

    Не разумем особе које материјално солидно стоје зашто не усвоје дете?Ако постоји невоља да се тешко оствари материнство сопственим дететом онда зашто да се не усвоји дете?Познајем породицу који су после десет година неуспеха да постану родитељи усвојили дете.Испуњавали су све а веома захтевне услове.После две године бог их је обрадовао сопственим дететом!Усвојено дете изузетно обожавају јер им је донело срећу.То је сада већ пунолетан младић који поседује изванредне људске особине!И веома је привржен родитељима који су га усвојили а нарочито се брине о брату.

  • mm Vreme: 17.10.2014 10:02h

    okrutni str sa ovom temom...

  • D O Vreme: 23.10.2014 06:30h

    Da nije malo poranila sa majcinstvom

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP