Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

PAR ODLUČIO DA IZNAJMI STAN U POZNATOM NASELJU U NOVOM BEOGRADU

Stanija i Filip merkali stan! (FOTO)

Autor: A. Radojević | 13.07.2013 - 23:14:00h | Komentara: 14

Nakon što su ispričali da će uskoro početi zajedno da žive u prestonici, Dobrojevićeva i Panajotović su juče obišli i nekoliko lokacija na kojima bi hteli da se skrase.

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović u potrazi za stanom / Foto: Zoran Ilić

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović u potrazi za stanom / Foto: Nebojša Marković

Iako su mnogi verovali i komentarisali da njihova veza neće potrajati nakon rijalitija “Farma”, Stanija Dobrojević i Filip Panajotović su ih svojim postupcima razuverili. Tako će poznati ljubavni par uskoro početi da živi zajedno. “Alo!” je juče uslikao Staniju i Filipa kako razgledaju stanove u poznatom naselju u Novom Beogradu.

Pored toga što imaju previše obaveza u vezi s gostovanjima u raznim emisijama i planovima za zajedničke projekte koje najavljuju za septembar, Stanija i Filip su našli slobodnog vremena, te su se odmah bacili u potragu za budućim domom. Njih dvoje su se juče odmah posle gostovanja u emisiji “Tačno u podne” uputili ka Novom Beogradu, gde su bacili oko na jednu od zgrada u poznatom naselju. Iako su sigurni u nameri da započnu zajednički život, još uvek ne planiraju kupovinu nekretnine, te će za sada, kako “Alo!” saznaje, samo iznajmiti stan.
 
Dok su birali najbolje mesto za budući život, Stanija i Filip su izgledali veoma srećno i zaljubljeno. Sve vreme su se smeškali i planirali zajedničku budućnost, a sudeći po njihovim izrazima lica, izgleda su odlučili da se pozicioniraju u Novom Beogradu. Kada su se umorili od razgledanja seli su na klupu gde su se ljubili na očigled prolaznika.
Kako trenutno žive na relaciji Beograd - Novi Sad - Pančevo, verujemo da će starleti i manekenu biti mnogo lakše da se posvete svim poslovnim obavezama kada se presele u našu prestonicu.

Stanija: Idem da upoznam Filipove roditelje!
Iako su imali veliku želju da nakon rijalitija “Farma” upoznaju snajku Staniju Dobrojević, roditelji Filipa Panajotovića do juče nisu imali tu priliku. Naime, kako je imala dosta obaveza, starleta nije stigla da ode u manekenovo rodno Pančevo, ali nam je juče, kada smo je pozvali, rekla da će posle razgledanja stana posetiti njegovu porodicu.
- Upravo smo završili gledanje stanova i zaputili se u Pančevo. Jedva čekam da se upoznam sa Filipovom porodicom, pošto smo dosad imali samo priliku da pričamo telefonom - rekla nam je starleta.

Poslednji komentari
  • maki Vreme: 14.07.2013 00:01h

    Srecni i zaljubljeni?VEST DANA!Hahahaha,videli kameru pa kao traze stan.Cak se i na slikama vidi da se vestacki smeju!Dokle vise?

  • veronika Vreme: 14.07.2013 08:06h

    Roditelji su već " oduševljeni " tobom, Stano, Stano, maherice stara !

  • ana Vreme: 14.07.2013 09:02h

    IMA LI OVA DJEVOJKA NESTO DRUGO DA OBUCE ..OVO NA NJU JE TAKO JA ZA TERETANU ...INACE NAJGORE OBUCENA OSAOBA NA ESTRADI MI JE ONA UZASSSSSSSSSSSS

  • rajna Vreme: 14.07.2013 09:27h

    Ma gdje li samo nađe ove odjevne predmete?Cura da se normalno obuče,bila bi totalno neprimjetna.Ne vjerujem u njihovu priču ali nikome nikada nisam želila zlo pa tako niti njima. Možda nas i demantiraju???

  • Nada Vreme: 14.07.2013 10:05h

    Mladi ste i lepi...Pojesce vas ako ostanete u Beogradu...Bezite deco u svet, cekaju vas modni editorijali od Dubaija pa gde vam dusa pozeli, napravite karijere kao manekeni pa se vratite kao priznate face u svetu da bi vas priznali i ostavili na miru i u Srbiji.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP