Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

STARLETA REŠILA DA SE NA SUDU SUOČI SA SUPARNICOM

Stanija podigla tužbu protiv Soraje!

Autor: Nikola N. Travica | 16.03.2014 - 14:00:00h | Komentara: 9

Iako su neki pomislili da će se medijski rat Stanije Dobrojević i Soraje Vučelić završiti samo na pretnjama, njih dve će se ipak suočiti na sudu! Paparaco „Alo!“ uslikao je Staniju kada je u Novom Sadu posetila advokata kako bi podigla tužbu protiv Soraje, koja je za nju izjavila da je oralno zadovoljavala njenog druga Matiju u toaletu jednog noćnog kluba.

Stanija Dobrojević
  • Stanija Dobrojević | Foto:
  • Stanija Dobrojević | Foto:
  • Stanija Dobrojević | Foto:
 

„Odlučila sam da presavijem tabak”, rekla nam je
Dobrojevićeva kada smo je sreli ispred advokatske kancelarije

Dobrojevićeva se oko podneva, obučena u trenerku, pojavila u advokatskoj kancelariji Nemanje Aleksića kako bi se s njim dogovorila o detaljima tužbe. Kako saznajemo, ona je advokatu ispričala da je Soraja već duži vremenski period proziva u medijima, ali da je sve kulminiralo kada je u medijima citirala svog druga Matiju: „Stanija me je oralno zadovoljila, osećam peckanje, vozite me u Hitnu pomoć“.

- Odlučila sam da presavijem tabak - bilo je sve što je bivša učesnica „Farme“ želela da kaže o ovoj temi, ali je poznatom advokatu, koji je zastupao i Natašu Bekvalac, ispričala sve do detalja.

- Ona je advokatu donela novine sa Sorajinim izjavama, kao i snimak svog razgovora sa Matijom u kojem joj se on pravda da je Vučelićeva sve izmislila: „Pa to je Soraja ljuta na tebe očigledno nešto. Ko je dao izjavu, da li si normalna? Ja sam poludeo, nije mi dobro kad sam pročitao. Ti misliš da meni treba to u životu, ona je sve izmislila.“ Zbog ovih dokaza, advokat je uverio Staniju da parnicu može da dobije, a da će Matija biti jedan od ključnih svedoka - kaže naš izvor.

soraja

Soraja traži da suđenje bude javno | Foto: Milen Vesović

Ipak, Soraja se potrudila da zakomplikuje situaciju, pa je i ona snimila svoj razgovor sa Matijom, u kojem on tvrdi suprotno!

- Pusti budalu, ta nakaza iz Rume me je zvala kada sam se tek probudio. Nisam hteo da se raspravljam sa budalom, sada ću da objavim sve njene radove, zato što spletkari i laže - rekao je Matija u razgovoru sa bivšom učesnicom „Velikog brata“, koja je objavila i njegovu zajedničku fotografiju sa Stanijom kako bi potvrdila njihovu prisnost.

Ako suđenje bude otvoreno za javnost, a Soraja je izrazila takvu želju, sudeći po njihovim dosadašnjim izjavama očigledno je da njih dve pred sudijom izneti najprljaviji veš!
Poslednji komentari
  • Student Vreme: 16.03.2014 14:17h

    Molim redakciju da nas obavesti da li su Soraja i Stanija bile na glasanju. Taj podatak nam nedostaje, da u potpunosti ispunim ovu nedelju.

  • mimi Vreme: 16.03.2014 14:41h

    Stanijini dokazi su sve bolji i bolji, prvo onaj snimak, sad slikanje na ulici ispred advokatske kancelarije ... vidi se da je u pitanju jedna ozbiljna devojka, veoma uvredjena i pre svega nevina. ;P

  • milos Vreme: 16.03.2014 14:44h

    ahahahahahhaha kako placa advokatu? U naturi?

  • gole Vreme: 16.03.2014 15:14h

    UĐI SLOBODNO, e to je pravi recept za medijsku popularnost

  • ninans Vreme: 16.03.2014 15:25h

    Ahahahahahahaha,ali ahahaha, Skamija je resila da uzvrati Soraji tako sto ce se slikati ispred advokatske kancelarije,i to drzeci se za kvaku,kako bi nas uverila da je tu krenula,i to bas u nedelju,da je slucajno advokat ne prekine u sred foto seshna,e to bi vec bio blam hahahahaha.Vazno da je izlizana plisana trenerka tu,hahaha bezi bre Skamija

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP