Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

PAPARAZZO!

Tanja Savić pevala bez gaća i brusa! (FOTO)

Autor: A. Radojević | 30.05.2014 - 21:00:00h | Komentara: 6

Nakon što je pre skoro godinu dana ugradila silikone u svoje grudi, Tanja Savić je rešila da ih ponosno pokaže širokim narodnim masama, te se na nastupu, na jednom beogradskom splavu, pojavila bez brushaltera, ali i bez gaćica. Naime, Savićeva je obukla usku top haljinu, ispod koje su sevale njene bradavice, a kako nije imala brus, grudi su joj nekoliko puta ispadale.

Atraktivna zvezda „Granda”  je pre godinu  dana ugradila  silikone u  svoje grudi

Atraktivna zvezda „Granda” je pre godinu dana ugradila silikone u svoje grudi

 - Tanja je sve oduševila svojim izgledom kada se pojavila u sredu uveče na spavu. Svi su komentarisali kako odlično izgleda. Ali kada se popela na binu, šokirala je publiku svojom providnom crnom haljinom. Dok je pevala svoj blok, Tanja je imala problema sa grudima koje su nekoliko puta ispadale iz haljine, te je sve vreme bila primorana da pazi da ne ostane bez odeće na sebi. Ispod te haljine su joj sevale bradavice, a jasno se videlo i da te večeri nije nosila gaćice - izjavio je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta, i dodao da je Tanja napravila odličnu atmosferu.

Pokazala i glas  i stas: Tanja  na nastupu

Pokazala i glas i stas: Tanja na nastupu

 - Tanja je napravila odličnu atmosferu na splavu, svi su đuskali i igrali do ranih jutarnjih sati. Međutim, većina muškaraca nije mogla da skine pogled sa njenog dekoltea, ali to njenom suprugu nije smetalo. Dušan je sve vreme sedeo i čekao da Tanja završi svojoj nastup, nakon čega su se uputili ka svom domu na Bežamojskoj kosi - dodao je naš izvor koji se našao na licu mesta.
Pošto je Savićeva odlučila da promoviše svoj dobar izgled, te se pojavljuje u providnim haljinama, ostaje nam da vidimo kako će sledeći put iznenaditi javnost.

Kešelj lumpovao uz Tanju!

Poznati košarkaš Marko Kešelj rešio je da se odmori od sportskih obaveza, te je lumpovao na nastupu Tanje Savić sa svojim prijateljima.

a

 - Marko je sve vreme bio raspoložen, veselio se i nazdravljao sa svojim društvom na splavu. Videlo se da mu prija predah od obaveza, te je uživao u nastupu zvezde “Granda”. U jednom trenutku on je prisno pričao sa jednom veoma atraktivnom devojkom, ali do poljupca nije došlo, iako se videlo da simpatije između njih postoje - kaže za „Alo!“ izvor koji se našao u tom trenutku na splavu.

Poslednji komentari
  • hromi daba Vreme: 31.05.2014 00:25h

    Za fil "Sin City 2" prelepa Eva Grin snimila je reklamni plakat koji je potpao pod cenzuru, a samo zato što se naziru nabrekle bradavice. Kako je to kad ideš na nastup bez grudnjaka i gaćica zna naša Tanjica. Dali ona razmišlja o svetlu koje joj se nalazi iza leđa ? Tada je stvarno kao da je gola, dali je to njen egzibicionizam ili nešto drugo ? Lepo je za oči, ali nije ugodno !

  • MaliPerica Vreme: 31.05.2014 08:05h

    otvorena sezona rođaciiii - plati pa klati ...

  • srba Vreme: 31.05.2014 09:11h

    ?

  • hana Vreme: 31.05.2014 14:16h

    mora se nečim skrenuti paznja, i pozvati na nastup... bljak

  • Gradjanin Vreme: 31.05.2014 14:54h

    @"Marko (Keselj) je sve vreme bio raspoložen, veselio se i nazdravljao sa svojim društvom na splavu". Pogledajte sliku pa prosudite jel bio raspoloen, veseo i da li je nazdravljao? :)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP