Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

POZNATI KASKADER PIO KAFU SA „PLEJBOJEVOM ZEČICOM“

Uroš ljubi Sindi, a šeta drugu!

Autor: S. Arsić | 22.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Dok bivši učesnik šoua „Veliki brat“ Uroš Ćertić ljubi Ivanu Stamenković Sindi po noćnim klubovima, po gradu šeta „Plejbojevu zečicu“ Anu Milojković. Naime, „Alo!” je uslikao kaskadera i atraktivnu devojku jednog popodneva dok su ispijali kafu u centru Beograda.

Dok se na svim događajima pojavljuje  sa Ivanom Stamenković, bivši učesnik  šoua „Veliki brat” proveo popodne  sa atraktivnom An

Dok se na svim događajima pojavljuje sa Ivanom Stamenković, bivši učesnik šoua „Veliki brat” proveo popodne sa atraktivnom Anom Milojković | Foto: Rajko Ristić

Njih dvoje su najpre prošetali gradom, a zatim seli u jedan od kafića, gde su razgovarali i ispijali piće. Da im je ovaj topao dan prijao pokazali su osmesi na licima.

Sindi nema ništa  protiv da se viđaju  u njenom odsustvu

Sindi nema ništa protiv da se viđaju u njenom odsustvu | Foto: Rajko Ristić

Nakon što su neko vreme sedeli zajedno i uživali u zajedničkom druženju odlučili su da je vreme da se razdvoje, te se Uroš pokazao kao pravi džentlmen i ispratio Milojkovićevu do taksija, a na rastanku je poljubio samo u obraz.

Tradicionalno  srpsko grljenje   među prijateljima

Tradicionalno srpsko grljenje među prijateljima | Foto: Rajko Ristić


Kako bismo saznali o kakvom se druženju između ovo dvoje radi, kontaktirali smo sa kaskaderom, koji nam je rekao da je zaljubljen u Sindi, a da je sa Anom samo prijatelj.

Proveli zajedno  lepo popodne:  Uroš sa Anom

Proveli zajedno lepo popodne: Uroš sa Anom | Foto: Rajko Ristić


- To je bila prijateljska kafica i priča o mogućoj saradnji u emisijama kao voditelji i to je to, ništa više. Srećan sam u vezi s Ivanom. Ana je divna devojka, upoznali smo se na „Plejbojevoj“ žurki, ali ja sam trenutno zaljubljen, tako da više od prijateljstva nema ništa. Ivana nije ljubomorna i mogu da pijem kafu s kim hoću - izjavio je Uroš za dnevni list „Alo!”.
Poslednji komentari
  • Blablablatruc Vreme: 22.05.2013 07:49h

    Ova Sindi je gluplja od ovog Lignjoslava, kad je dozvolila da bilo sta ima sa njim!Ovaj koji menja misljenje svaka 3 minuta i glumi nekog frajere je najgore nesto sto videh u poslednje vreme! Kakav gmaz.... pa mora da je mnogo ocajna cim je uvezi sa njim! A "zecice" ...ovcice... su njegova ciljna grupa....bezmozgovicke... i slicne njemu! Fuj!

  • Damir Vreme: 22.05.2013 13:52h

    Ludi ajde mi recite što vi imate od toga da vječito pluvate ovog deka??? Samo zbog toga što je otpilio onu psihotičnu Karabatiku? Zar ste stvarno toliko plitki da na temelju jednog rialitya pljujete po osobi koju i ne poznate??? Svaka čast, nemam komentara.

  • Jelena Vreme: 30.05.2013 11:26h

    Kakav posao voditeljstva, pa zar on nije poznati kaskader koji snima sa Sigalom i drugim facama i zaradjuje milione?! Eee, kakve price nama prodaju...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP